Arghavan Arghavan دنبال کردن @Erica 22 دنبال شده 15 دنبال کننده کتابدوست(18 کتاب)199امتیاز دنبال کردن مفقود 4یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 18 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 41 کتاب یادداشتها Arghavan 1403/11/8 سال بلوا عباس معروفی 4.1 131 این کتاب یک شاهکارِ به تمام معنا بود . با تمام جملات کتاب زندگی کردم و اشک ریختم . پایانی داشت که گرچه قابل پیش بینی بود اما عمیقاً دلم نمیخواست اتفاق بیفته . قلمِ عباس معروفی طوریه که تو رو وابسته میکنه و من الان نمیدونم چطور با تموم شدن این کتاب کنار بیام :) 0 6 Arghavan 1403/9/20 یاد او کالین هوور 3.8 76 بالاخره امروز وقت کردم این کتاب رو تموم کنم! زمانی که شروع به خوندنش کردم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم اما در ادامه واقعاً زیبا شد. شاید روند داستان یک جاهایی به خاطر بیانِ بیش از حدِ احساسات ، خسته کننده بشه اما جذابیتش همچنان باقیه. خوشحالم که با پایانِ خوبی مواجه شدم و باید بگم خوندنش تجربهی زیبایی بود. هیچوقت فکر نمیکردم احساساتِ یک مادر اینقدر لطیف باشن. 0 8 Arghavan 1403/9/13 زندگینامه شاعران ایرانی اکرم محرابی 0.0 1 امشب این کتاب رو تهِ کمدم پیدا کردم و خیلی خوشحالم . مطمئنم قراره خیلی زیاد کمکم کنه . ذوق زدهام :") 0 5 Arghavan 1403/9/8 چون بوی تلخ خوش کندر: زندگی نامه ی فرهاد مهراد وحید کهندل 4.3 10 همین امشب این کتاب رو سفارش دادم و دل توی دلم نیست که سریع به دستم برسه . عمیقاً راجع به فرهاد مهراد کنجکاوم و دلم میخواد بیشتر این مردِ تنها رو بشناسم :") 2 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه Arghavan 1403/11/14 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 161 صفحۀ 100 مشکلِ ما این نیست که برای شیرین کردنِ زندگی ، معجزه نمیکنیم ؛ مشکلِ ما این است که همانقدر که ویران میکنیم ، نمیسازیم ؛ همانقدر که کهنه میکنیم ، تازگی نمیبخشیم ؛ همانقدر که دور میشویم ، باز نمیگردیم ؛ همانقدر که آلوده میکنیم ، پاک نمیکنیم ؛ همانقدر که تعهدات و پیمان های نخستینِ خود را فراموش میکنیم ، آنها را به یاد نمیآوریم ؛ همانقدر که از رونق میاندازیم ، رونق نمیبخشیم . مشکل این است که از همهی رویا های خوشِ آغاز دور میشویم و این دور شدن به معنای قبولِ سلطهی بیرحمانهی زمان است . 0 5 Arghavan 1403/11/11 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 161 صفحۀ 70 مگذار که عشق ، به عادتِ دوست داشتن تبدیل شود! مگذار که حتی آب دادنِ گل های باغچه ، به عادتِ آب دادنِ گل های باغچه تبدیل شود! عشق ، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتنِ دیگری نیست ؛ پیوسته نو کردنِ خواستنیست که خود ، پیوسته ، خواهانِ نو شدن است ، و دیگرگون شدن . تازگی ، ذاتِ عشق است ، و طراوت ، بافتِ عشق . چگونه می شود تازگی و طراوت را از عشق گرفت ، و عشق ، همچنان ، عشق بماند؟ 0 5 Arghavan 1403/11/11 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 161 صفحۀ 66 یک بار ، یک بار ، و فقط یک بار میتوان عاشق شد : عاشقِ زن ، عاشقِ مرد ، عاشقِ اندیشه ، عاشق وطن ، عاشقِ خدا ، عاشقِ عشق... یک بار ، فقط یک بار . بار دوم ، دیگر خبری از جنس اصل نیست . شوقِ تصرف ، جای عشق به انسان را میگیرد ؛ خودنمایی جای عشق به وطن را ، ریا جای عشق به خدا را... یک بار ، یک بار ، و فقط یک بار . در عشق ، حرفهای شدن ممکن نیست _ مگر آنکه به بدکار ترین ریاکارِ تن پرستِ بیاندیشه تبدیل شده باشیم . 0 3 Arghavan 1403/11/11 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 161 صفحۀ 47 زمانی که کودکی میخندد ، باور دارد که تمامِ دنیا در حالِ خندیدن است ، و زمانی که یک انسانِ ناتوان را خستگی از پای در میآورد ، گمان میبَرَد که خستگی ، سراسرِ جهان را از پای در آورده است . چرا ناامیدان دوست دارند که ناامیدی شان را لجوجانه تبلیغ کنند؟ چرا سرخوردگان مایلند که سرخوردگی را یک اصلِ جهانیِ ازلی-ابدی قلمداد کنند؟ چرا پوچ گرایان ، خود را برای اثباتِ پوچ بودنِ جهانی که ما عاشقانه و شادمانه در آن میجنگیم ، پاره پاره میکنند؟ آیا همین که روشنفکران بخواهند بیماری شان به تن و روحِ دیگران سرایت کند ، دلیلی بر رذالتِ بی حسابِ ایشان نیست؟ من هرگز نمیگویم در هیچ لحظهای از این سفرِ دشوار ، گرفتارِ ناامیدی نباید شد . من میگویم : به امید بازگردیم _ قبل از آنکه ناامیدی ، نابودمان کند . 0 5 Arghavan 1403/11/11 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 161 صفحۀ 64 حافظه ، برای عتیقه کردنِ عشق نیست ، برای زنده نگه داشتنِ عشق است . اگر پرنده را به قفس بیندازی ، مثل این است که پرنده را قاب گرفته باشی . و پرندهی قاب گرفته ، فقط تصورِ باطلی از پرنده است . عشق ، در قابِ یادها ، پرندهایست در قفس . منتِ آب و دانه بر سرِ او مگذار و رفاه را به رخِ او نکش . عشق ، طالبِ حضور است و پرواز ، نه امنیت و قاب . 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.