خواندهام در سینه ات نهنگی می تپد عرفان نظرآهاری 4.3 15 پانصد صندلی خالی: روزنوشت های زنی در محاصره سه ساله الفوعه لیلی علام الدین اسود 4.0 29 پرورش نخبگان معنوی در مساجد علیرضا پناهیان 4.1 8 تقدیم به او که دوستش دارم سمانه گلک 3.3 7 علی کوچیکه مهردخت امینی 3.6 1 زندگی پرافتخار حضرت ابوطالب (ع) محمد محمدی اشتهاردی 4.6 1 شیر دارخوین: خاطرات زندگی سردار شهید محمد جواد دل آذر فاطمه دولتی 4.5 5 مار و پله: داستان زندگی مدینه، ادمین کانال داعش در ایران فائقه میرصمدی 3.6 56 آرام جان محمدعلی جعفری 4.3 49 حضرت سکینه (س) اسطوره ادب و عرفان سیدمجتبی حسینی 3.6 1 معلم فراری: بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت رحیم مخدومی 4.3 16 عاشقانه ای برای 16 ساله ها: زندگی داستانی شهیده راضیه کشاورز سعیده سادات اکبری 4.1 16 قیدار رضا امیرخانی 4.0 144 در اسارت نفرت عطیه سادات صالحیان 4.3 11 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 127 لمعات الحسین: برخی از کلمات و مواعظ و خطب حضرت سیدالشهدا ابی عبدالله الحسین (ع) سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.8 7 کنار رود خین اشرف السادات مساوات 0.0 0 نور خدا: چهل روضه مکتوب حضرت سیدالشهدا(ع) محمدعلی تولایی 4.7 19 زمانی برای کوچ به جایگاه سیمرغ سیدیف حماده 0.0 0 ره نامه (رسانه و فضای مجازی) سیدعلی حسینی خامنه ای 4.5 0