معرفی کتاب حضرت سکینه (س) اسطوره ادب و عرفان اثر سیدمجتبی حسینی کتابعمومیادیان و الهیات حضرت سکینه (س) اسطوره ادب و عرفان سیدمجتبی حسینی 3.2 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب نیستان شابک 9789643375041 تعداد صفحات 72 تاریخ انتشار 1397/7/29 توضیحات کتاب حضرت سکینه (س) اسطوره ادب و عرفان، نویسنده سیدمجتبی حسینی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین فرجانه خبازیان زاده 1404/1/14 ✨️ هو النور ✨️ کتاب ترجمهی بخشهای خلاصه شدهای از کتاب تراجم سیدات بیت النبوه هست که به قلم خانم دکتر بنت الشاطی از اساتید و تحصیل کردگان اهل سنته. کتاب خیلی کم حجمه، ۶۳ صفحهی جیبی. اطلاعات تازه برام داشت که خوندنشون جالب بود اما حجم این اطلاعات خیلی کم بود. فکر میکنم شاید این کتاب بیشتر برای پژوهشگران خوب باشه تا مخاطب عام. یک قسمتهایی از کتاب هم به نظرم خیلی عجیب بود، با منطقم جور در نمیومد مثلا در انتهای ص۳۰ نوشته شده: خاندانش به او اصرار برای ازدواج میکردند تا نسل پاک حسین که غیر او و برادرش سجاد کسی از این نسل باقی نمانده بود حفظ شود. در حالی که بعد در صفحهی مقابلش مینویسه: اما خواهش فاطمه، همچنان در منزل همسرش حسن مثنی پسر عمویش حسن رضی عنه بود. در کل اگر در حال تحقیق هستید و دنبال اطلاعاتی در مورد حضرت سکینه در منابع اهل سنت میگردید شاید انتخاب خوبی باشه. پ.ن: کتاب دیگه داریم که در مورد حضرت سکینه س باشه؟ من فقط همین رو پیدا کرده بودم. 0 2