خواندهام راز گنجینه ی برج فرانکلین دیکسون 3.3 4 تام سایر مارک تواین 3.7 11 شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 99 هزار شب و یک شب بیژن کریمی 0.0 0 آنچه دختران باهوش باید بدانند: (مجموعه اول) رفتار مناسب، حفظ دوستی، مدیریت پول پتی کلی کریسول 0.0 0 رفتار مناسب: آنچه دختران باهوش باید بدانند نانسی هولیوک 3.9 3 اوقات خوش ژان ژک سامپه 4.0 2 آسمان خون گریه کن! جعفر ابراهیمی 4.5 1 ایلیا امین توکلی 4.4 7 فرار هیولای مومیایی از موزه تروی کامینگز 5.0 0 داستان های یه قل دو قل طاهره ایبد 4.7 7 چطور در خانواده رفتار کنیم؟ آمی لینج 3.0 0 ایلیا؛ نبرد ربات ها ماه منیر داستانپور 4.5 4 خانه درختی 78 طبقه اندی گریفیتس 4.1 7 دفترچه خاطرات یک بی عرضه: سیاه زمستون جف کینی 4.6 6 راهپیمایی اشک ها مهدی میرکیایی 4.5 21 چگونه از بدنم مراقبت و نگهداری کنم؟: پاسخ به سوالاتی که دختران کوچکتر نمی توانند بپرسند! (ویژه ی دختران 9 تا 12 سال) والوری لی شیفر 5.0 2 موی دماغ جف کینی 4.8 1 گنج شاه دزد شاه محمد غلامی 0.0 0 فقط دخترها بخوانند: هر چه باید درباره ی بلوغ بدانید کلی دانهم 2.8 1