در حال خواندن ما و جهان اساطیری: گفت و گوی هوشنگ گلشیری با مهرداد بهار هوشنگ گلشیری 3.6 4 آشنایی با نظام های نوشتاری کورش صفوی 0.0 0 ماهیت بشر از دیدگاه ویتگنشتاین پیترمایکل استفن هکر 0.0 1 روش شناسی علوم اجتماعی ماکس وبر 4.2 1 قواعد روش جامعه شناسی امیل دورکیم 4.0 2 گزارش یک مرگ گابریل گارسیامارکز 3.6 30 ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه جی. آر. آر. تالکین 4.4 72 جامعه شناسی هنر: شیوه های دیدن جان هاگسون 3.7 1 جامعه شناسی هنر ناتالی هینیک 3.5 0 موتسارت: تصویر یک نابغه نوربرت الیاس 3.2 1 درآمدی بر جامعه شناسی هنرها یاسنت راوه 5.0 1 درآمدی بر تحلیل ساختاری روایت ها رولان بارت 4.0 0 پایان رابطه گراهام گرین 3.9 14