خواهم خواند پرده جهنم ریونوسوکه آکوتاگاوا 4.4 3 دوئل آنتون چخوف 3.3 12 بی ابد سارا هالند 4.0 2 چرخ سیاه مجنون جاش ملرمن 3.4 0 حد و مرزهای هنر: دو گفتار تزوتان تودوروف 3.3 1 یک انقلاب ذهنی جاناتان ایزرائیل 3.0 0 جستارهایی درباره فروید جروم نوی 0.0 0 جامعه مصرفی ژان بودریار 4.1 3 مدرنیته، کثرت گرایی و بحران معنا؛ جهت گیری انسان مدرن توماس لاکمن 0.0 0 نابرابری با ما چه می کند کیت پیکت 3.0 1 کشف ذهن: فروید، آدلر و یونگ فاطمه حمصیان 3.2 0 گوته، کانت و هگل (کشف ذهن) ابوتراب سهراب 3.5 0 بنیان های عقلانی و اجتماعی موسیقی ماکس وبر 4.0 0 تحلیل ذهن برتراند راسل 0.0 0 جنون کتاب: داستان واقعی یک دزد، یک کارآگاه و دنیای وسوسه های ادبی آلیسون هوور بارتلت 3.0 7 هیچ چیز تصادفی نیست الکه هایدن رایش 0.5 0 شمال و جنوب الیزابت گاسکل 3.9 12 جهان مکتوب: چگونه ادبیات به تاریخ شکل داد؟ مارتین پوکنر 3.8 8 این جهان گذرا: تاریخ بشریت دیوید کریستین 3.6 7 هزار چهره علم: گفتارهایی درباره دانشمندان، ارزش ها و اجتماع لسلی استیونسن 4.4 2