خواهم خواند ملاقات در فکه: زندگی نامه شهید حسن باقری (غلامحسین افشردی) سعید علامیان 4.4 8 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 153 وداع با کوبا شنل کلیتون 4.0 0 در برابر استبداد تیموتی اسنایدر 3.9 17 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.1 54 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 177 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 87 چه نیازی است به علی؟ علی شریعتی 4.2 7 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 165 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 117