خواهم خواند ادیان، ارزش ها و تجربه های اوج آبراهام هرولد مزلو 3.5 1 یک عمر کار : درباره مادر شدن ریچل کاسک 4.3 5 پنج رساله: شجاعت، دوستی، ایون، پروتاغوراس و مهمانی افلاطون 4.0 1 گیاهی به نام خودم کیم اونجو 3.9 4 شاهکار گمنام اونوره دو بالزاک 2.5 1 تشبه به مسیح توماس آکمپیس 4.4 3 بوطیقای فضا گاستون باشلار 5.0 1 خیلی کم... تقریبا هیچ: مرگ، فلسفه، ادبیات سایمون کریچلی 4.0 1 فلسفه در خیابان: عبور از فوکو و بودریار روزبه گیلاسیان 0.0 0 گزینه شعرها چزاره پاوزه 3.2 1 وات ساموئل بکت 4.1 2 ادبیات در مخاطره تزوتان تودوروف 3.8 6 ژان ژنه و معماری خلأ مهتاب بلوکی 0.0 1 افیون روشنفکران ریمون آرون 3.0 1 در تودرتو آلن روب-گریه 4.0 2 آری و نه به رمان نو ژرار ژنت 0.0 1 بادهای غربی: گزیده ای از گفتگوها و سخنرانیها مراد فراهادپور 0.0 0 چند نامه به شاعری جوان و یک داستان و چند شعر راینر ماریا ریلکه 4.7 2 فانوس جادویی زمان: نگاهی به رمان در جستجوی زمان از دست رفته اثر مارسل پروست داریوش شایگان 4.5 4 تاریخ طبیعی زوال: تاملاتی درباره سوژه ویران بارانه عمادیان 1.0 1