خواهم خواند نخبگان و تمدن سازی اسلامی: آنچه باید نخبگان،مسئولین و فعالان تربیتی بدانند سید علی حسینی خامنهای 4.0 2 تن های تنها بهزاد نیک خواه 4.0 1 ۱۹۸۴ جورج اورول 4.2 215 لیلی نام تمام دختران زمین است عرفان نظرآهاری 3.9 18 تفکر راضیه حقیقت 4.5 26 تفسیر ترجمه ای قرآن کریم عبدالحمید واسطی 5.0 0 وقتی نفس هوا می شود پل کالانیتی 4.0 26 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.2 130 برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.2 13 ادب عاشقی: آداب حضور در مجالس اهل بیت (ع) محمدرضا عابدینی 4.6 8 نظریه ذهن قرآنی: کارآمدی قرآن در جامعه معاصر بر اساس اندیشه آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) برات محمد هدایتی 5.0 1 چه قدر خوبیم ما! علی میرمیرانی ( ابراهیم رها ) 3.9 11 درآمدی بر فلسفه سیاسی هوش مصنوعی مارک کوکلبرگ 0.0 0 فدک در تاریخ سید محمد باقر صدر 0.0 0 المراجعات عبدالحسین شرف الدین 5.0 1 روش و الگوی تحلیل سیاسی مقام معظم رهبری (دام ظله) عبدالله گنجی 0.0 0 تحلیل لایه لایه ای علت ها: نظریه و موردکاوی های یک روش شناسی یکپارچه و متحول ساز آینده پژوهی (مجموعه مقالات) سهیل عنایت الله 0.0 0 تحلیل لایه لایه ای علت ها: نظریه و موردکاوی های یک روش شناسی یکپارچه و متحول ساز آینده پژوهی (مجموعه مقالات) سهیل عنایت الله 0.0 0 تشکیلات بهشتی محسن ذوالفقاری 4.6 5 مفاتیح الحیاه عبدالله جوادی آملی 4.6 12