خواندهام قطار جک لندن فرهاد حسن زاده 4.4 3 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 203 سنگ ها در آب داناجو ناپلی 2.8 2 عمر دوباره: درس گفتارهاای درباب اخلاق کاربستی مصطفی ملکیان 3.9 1 سوراخ ایویند تورشتر 3.8 9 اصفهان نصف جهان صادق هدایت 3.4 1 جایی که عاشق بودیم جنیفر نیون 4.0 14 آزادی معنوی مرتضی مطهری 4.7 42 داستانهایی از زندگی علی (ع): اصحاب علی (ع) رضا بابایی 5.0 1 بهترین کاسب قرن: خاطرات مرحوم حاج مرشد چلویی طاب ثراه علی عابدنهاوندی 3.6 0 وصال: چهل روایت از دلدادگی شهدا به امام زمان (عج) 0.0 1 شراب خام اسماعیل فصیح 3.4 6 کیمیای محبت محمد محمدی ری شهری 4.2 17 لاله ای از ملکوت: سیری در زندگی عارف بالله و عاشق دل سوخته اهل بیت (ع) آقای حاج شیخ جعفر مجتهدی حمید سفیدآبیان 4.7 2 دیوان خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی محمد قزوینی 4.8 19 قربانی طهران حامد اشتری 4.2 24 سرو بلند گوراب: برگزیده هشتمین جایزه ادبی امیرحسین فردی هادی حکیمیان 3.4 5 شومان حسین احمدی 3.2 1 خاطرات همفر: جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی هامفری 3.6 28 جنگ دنیاها ایان اجینتون 3.8 2