خواهم خواند ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 147 زیبای سیاه آنا سیوئل 4.0 0 نگاهی به تاریخ جهان جواهرلعل نهرو 4.5 3 داستان بریده بریده: داستانی پژوهشی از حادثه کربلا علیرضا نظری خرم 3.1 16 شهادت نامه حسین (ع) و شهیدان کربلا محمدهادی زاهدی 5.0 3 برادر من تویی داود امیریان 4.3 36 مجموعه نمایش نامه های امیررضا کوهستانی: قصه های درگوشی و رقص روی لیوان ها امیررضا کوهستانی 4.7 1 وداع با اسلحه ارنست همینگوی 3.5 47 بیست هزار فرسنگ زیر دریا ژول ورن 4.2 12 اینشتین چه چیزی را نمی دانست: پاسخ های علمی به سوالات روزمره رابرت ال. ولک 4.7 1 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 131 داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان محمدعلی زمانیان 4.2 34 کیهان شناسی حسین معصومی همدانی 5.0 1 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهر 4.1 241