خواهم خواند عامهپسند چارلز بوکوفسکی 3.3 46 انسان در جستجوی معنا ویکتورامیل فرانکل 3.9 111 لطفا گوسفند نباشید! هانیه بیرجندی 4.0 1 زنان برتر از ما؛ چطور در زندگی شخصی و حرفه ای بلند پرواز باشیم جنی چاماس 4.3 1 نیمه تاریک وجود دبی فورد 3.8 41 جادوی بداهه گویی: در کمتر از 30 ثانیه یک سخنرانی انجام دهید که سال ها فراموش نشود اندری سدنیو 3.5 1 اصول سخنرانی و فن بیان به روش ted کریس اندرسن 0.0 0 بی حد و مرز کاوان بشیری 3.8 30 خرده عادت ها: راهی آسان و اثبات شده برای ایجاد عادت های خوب و از بین بردن عادت های بد سیدمحمدحسین میرفخرائی 4.2 113 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.8 15 یکدیگر را همان گونه که هستیم بپذیریم و دوست داشته باشیم لیز بوربو 3.0 2 اثر مرکب دارن هاردی 3.9 128 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 117 هنر در لحظه زندگی کردن: رهایی از اضطراب و دستیابی به روشی ساده تر و پرشورتر برای زندگی شانا نیکوئست 3.0 3 سهل گرایی: انجام راحت تر مهم ترین کارها گرگ مک کیون 3.5 6 پستچی چیستا یثربی 3.3 42 فلسفه برای زندگی و دیگر موقعیت های حساس جولز اونز 3.0 1 بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت دوری کلارک 4.3 1 ذهنیت برنده جیمز کلییر 3.6 4 گذر از عشق های سمی: عشق یا وسواس وابستگی عاطفی - وقتی فراموش کردن رابطه ای عاشقانه به نظر دردناک و ناممکن می آید سوزان فوروارد 4.5 1