خواهم خواند تو چه کردی برای کتاب؟ محمد نجفی 0.0 0 فاطمیات دریچه ای به حیات جریانساز خدیجه، فاطمه، زینب و ام کلثوم سلام الله علیهن احمدرضا اخوت 4.7 2 بوطیقای ارسطو: ترجمه ی متن همراه با کنکاشی در تئوری بوطیقا ارسطو 4.3 4 روایت و کنش جمعی؛ چرا فراخوان های اجتماعی به افسون داستان نیاز دارند فردریک دبلیو میر 4.0 3 روایت شناسی: مبانی نظریه روایت مانفرد یان 3.2 4 دانش نامه نظریه روایت راتلج ماری-لور رایان 0.0 0 نقد ادبی با رویکرد روایت شناسی: پل کبلی، مانفرد یان، ... حسین پاینده 4.2 1 درآمدی بر تحلیل ساختاری روایت ها رولان بارت 4.0 0 سلوک با فرزند: نه حرف من، نه حرف تو، حرف خدا جعفر صالحان 4.3 2 رهبران آخر غذا می خورند سایمون سینک 3.7 5 ایده عالی مستدام: چگونه ایده های ماندگار بسازیم؟ دن هیث 4.3 8 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 180 من محروم نیستم محمدرضا شیخ الاسلامی 5.0 0 داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان محمدعلی زمانیان 4.2 42 سنگفرش هر خیابان از طلاست وو-جونگ کیم 3.4 12 انسان ده هزار ساله؛ مروری بر سلطنت پیامبران و جغرافیای حرکت آنان ایوب سلحشورنیا 3.8 0