در حال خواندن دختر سروان آلکساندرسرگی یویچ پوشکین 3.7 9 ایلیاد و اودیسه هومر 4.6 0 کفش سرخ خلیفه ابراهیم موسی پوربشلی 5.0 0 غرائب عوائد ملل (شگفتیهای مردم جهان) ژرژبرن دپن 0.0 0 ایران زمین: روزگار باستان عسکر بهرامی 0.0 0 شرح زندگانی من: تاریخ اجتماعی و اداری دوره قاجاریه (دو جلدی) عبدالله مستوفی 4.8 0 شاه و شطرنج قدرت در خاورمیانه آرش رئیسی نژاد 5.0 0 در جستجوی زمان از دست رفته مهدی سحابی 4.4 17 تاملاتی بر فلسفه تاریخ فیاض زاهد 0.0 0 عشق در زمان وبا گابریل گارسیامارکز 3.5 40 هابیت یا " آنجا و بازگشت دوباره" جی. آر. آر. تالکین 4.2 36 تجدد بومی و بازاندیشی تاریخ محمد توکلی طرقی 3.7 3