خواهم خواند مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 108 مغناطیس سیاه: فرمان تاسیوس محمدرضا نیرومند 4.8 4 انجمن سه نقطه محمدحسین حاجی احمدی 4.0 1 نماز باحال سید کاظم روح بخش 4.3 12 گفت و گوی معلم و فیلسوف خسرو باقری 4.0 3 دعواهای زن و شوهری آلن دوباتن 3.8 8 خطاب به عشق: نامه های عاشقانه آلبر کامو و ماریا کاسارس: دفتر اول (1949 - 1944) آلبر کامو 4.0 12 منطق صوری محمد خوانساری 3.9 4 اصول فلسفه و روش رئالیسم سیدمحمدحسین طباطبائی 4.5 3 نظام معرفت شناسی؛ بازخوانی بنیان های معرفتی فارابی قاسم پورحسن 0.0 0 داستان های فکری و فلسفی برای کودکان و نوجوانان 1 مرتضی براتی 3.0 0 داستان های فکری و فلسفی برای کودکان و نوجوانان 3 مرتضی براتی 3.0 0 خطبه فدک مجتبی تهرانی 4.7 6 خوانشی نو از فلسفه فارابی: گسست بنیادین معرفتی از سنت یونانی قاسم پورحسن 0.0 0 خانواده + عشق x اخلاق مجتبی حیدری 0.0 0 اصول تسهیل گری و ویژگی های تسهیل گر حلقه کندوکاو مژگان رشتچی 4.7 2 داستانی برای کندوکاو لیلا مجیدحبیبی عراقی 4.5 1 حلقه کندوکاو اخلاقی: تربیت اخلاقی در برنامه فلسفه برای کودکان روح الله کریمی 4.0 1 فلسفه فلسفه اسلامی عبدالحسین خسروپناه دزفولی 3.5 0 ادب الهی: تادیب نفس به معنی الاعم مجتبی تهرانی 4.5 13