خواندهام موخای کامبیز شیخی 4.5 1 کمبوجیه و من؛ آشیان هور و ماه آروشا دهقان 4.7 4 عادت های اتمی: راهی آسان و اثبات شده برای ایجاد عادت های خوب و از بین بردن عادت های بد مریم زینالی 5.0 1 اقیانوس مشرق مجید پورولی کلشتری 4.1 18 عالیجناب سرخپوش و عالیجنابان خاکستری (آسیب شناسی گذار به دولت دمکراتیک توسعه گرا) اکبر گنجی 3.0 1 خورشید نفرین شده: فریاد خورشید زهرا افشار 3.8 0 خورشید نفرین شده: غروب خورشید زهرا افشار 3.8 0 خورشید نفرین شده: طلوع خورشید زهرا افشار 3.4 1 کمبوجیه و من؛ پادشاهی مهر و کین آروشا دهقان 4.0 11 پتش خوارگر: حماسه ی اندرون آرمان آرین 4.8 5 مزرعه حیوانات جورج اورول 4.3 303 تئوری انتخاب مصور مهدی اسکندری 4.1 12 اثر مرکب دارن هاردی 3.9 129 پارسیان و من: رستاخیز فرا می رسد (کورش بزرگ) آرمان آرین 4.2 10 پارسیان و من: راز کوه پرنده (رستم دستان) آرمان آرین 4.3 8 پارسیان و من: کاخ اژدها آرمان آرین 4.1 15 پتش خوآرگر: از ژرفای تاریکی آرمان آرین 4.4 6 پتش خوآرگر: بر بنیادهای هستی آرمان آرین 4.2 6 پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها آرمان آرین 4.1 7 پتش خوآرگر: حماسه، سرآغاز آرمان آرین 3.7 21