خواهم خواند بندها دومنیکو استارنونه 4.1 129 رستم و سهراب و رستم و اسفندیار احمد عزتی پرور 0.0 0 چارجوی بهشتی: رباعی و دوبیتی دیروز و امروز مسعود تاکی 0.0 0 شعر نو نیمایی: سیری در قالب های نوین شعر فارسی حسنعلی محمدی 0.0 0 دلهره ی دروازه بان هنگام ضربه ی پنالتی پتر هانتکه 2.6 1 زوزه به همراه مفت سواری در جاده ی مدرنیته درباره ی نسل بیت آلن گینزبرگ 4.0 0 گلستان ژاپنی یوشیدا کنکو 0.0 0 سه برخوانی: اژدهاک، آرش، کارنامهی بُندارِ بیدَخش بهرام بیضایی 4.4 8 آخر اما، دل یکی است: گزینه اشعار جهان احمد پوری 3.8 0 اونای آرام فاروک شهیچ 5.0 1 صید مرغ سنگخوار: روایت و روایتشناسی تراژی عاشورا امیر خداوردی 0.0 0 مرثیه برای پدرم مارک استرند 3.8 0 داغ ننگ ناتانیل هاثورن 4.0 3 حافظ عاشق و رند و ...: شرح غزلیات حافظ به زبان ساده ... ابراهیم قیصری 0.0 0 معماهایی برای رازگشایی از عالم کامران وفا 5.0 1 نامه های تالکین (نامه ها) جی. آر. آر. تالکین 0.0 0 رمانتیسم آلمانی: مفهوم رمانتیسم آلمانی اولیه فردریک سی. بایرز 0.0 0 از کافکا تا گراس (درآمدی بر ادبیات داستانی آلمانی در سده بیست) پریسا رضایی 0.0 0 زندگانی من و روزگار سخت جیمز تربر 3.5 1 مردی رفته ی خواب ژرژ پرک 4.5 0