خواهم خواند بازی های روانی مردم: چگونه در روابط اجتماعی فریب نخوریم؟ علی شمیسا 3.5 0 الهی نامه حسن حسن زاده آملی 4.7 4 مردم شناسی با تکیه بر فرهنگ مردم ایران محمود رنجبر 0.0 0 مردم شناسی ایران (باستان) عبدالرضا ادهمی 0.0 0 فرهنگ عامیانه مردم ایران صادق هدایت 4.2 2 ادبیات داستانی عامه حسین یزدانی 0.0 0 تجلی آداب و رسوم و فرهنگ عامه در آثار سعدی، مولانا و حافظ: نگاهی مردم شناختی به ادبیات فارسی محمد شربتیان 0.0 0 چه قدر خوبیم ما! علی میرمیرانی ( ابراهیم رها ) 4.0 7 داستان پردازی با داده ها: راهنمای مصورسازی داده ها برای افراد حرفه ای در کسب و کار کول نوسباومر نافلیک 4.5 5 تکنولوژی: فرانکشتاین یا پرومته؟ غلامحسین مقدم حیدری 0.0 0 طبی سازی: تبدیل وضعیت های انسانی به مشکلات قابل درمان غلامحسین مقدم حیدری 0.0 0 شش کلاه تفکر: نگاهی تازه به مدیریت اندیشه ادوارد دوبونو 4.5 2 هویت ایرانی از دوران باستان تا پایان پهلوی: احمد اشرف و دو مقاله از گراردو نیولی و شاپور شهبازی علیرضاشاپور شهبازی 3.8 0 فرهنگ ساختن فرهنگ بن هوروویتس 4.2 1 درآمدی بر حکمت و خرد کاربردی: راهکارهای درست برای انجام کارهای درست کنت شارپ 0.0 0 جامعه شناسی علم (رابطه بنیادین بین علم و جامعه) دومینیک وینک 0.0 0 انسان آکادمیک پیر بوردیو 0.0 0 ادبیات و روانپزشکی: ذهن خوانی فمی ایبد 4.0 0 ذهن خوانی دیوید لیبرمن 0.0 0 ریاضیات برای زندگی: دستیابی به شخصیت برتر با استفاده از چند اصل ساده جسوک کیم 0.0 0