خواندهام خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 132 روایت سوم: پرداخت به موضوع دفاع مقدس از زاویه ای جدید در بستر افق نمایی حرکت انقلاب اسلامی محمد علیان 4.1 3 خاطرات احمد احمد محسن کاظمی 4.3 30 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 136 Animal farm جورج اورول 4.2 287 حقیقت عظیم سید علی حسینی خامنهای 4.3 18 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 185 کد فکری؛ شاخصه های مهم تیم های بسیار موفق دنیل کویل 4.5 0 نامیرا صادق کرمیار 4.4 189 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 105 ده گفتار مرتضی مطهری 4.6 9 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: دوباره به آسمان نگاه کن: از ظهور اسلام تا تمدن اسلامی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.0 6 استاد عشق ایرج حسابی 4.4 15 جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 11 کار باید تشکیلاتی باشد: مجموعه بیانات مقام معظم رهبری درباره ی تشکل و کار تشکیلاتی محمود زارعی 4.1 25 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تاکنون؛ آسمان به زمین الصاق شد؛ از آغاز تا پایان قرون وسطی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 12 حرکت علی صفایی حائری 4.6 10 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 122 آنچه در دانشکده مدیریت نیاموختم سیدعلی اصغر علوی 3.3 2 آخرین شاه، آخرین دربار: ده سال پایانی رژیم پهلوی به روایت اسداله خان علم امیراسدالله علم 4.0 2