خواندهام قبله گاه های مدرنیته پیترال برگر 5.0 1 شیر و اسب تک شاخ جورج اورول 4.0 1 نظریه اجتماعی مدرن از پارسونز تا هابرماس یان کرایب 3.3 3 خطر سقوط بهمن: سه مقاله دربارهی خاطرات جنگ محسنحسام مظاهری 3.2 3 درسگفتارهایی در حقوق بشر و دموکراسی حامد عامری گلستانی 3.0 1 اخلاق در ایران؛ میان زمین و آسمان مقصود فراستخواه 3.0 0 خودنمایی با اخلاق جاستین تسی 3.5 1 خط آبی کمرنگ: روایتی بازاندیشانه از تجربه مادری در ایران مدرن شیوا علینقیان 4.0 2 بوف کور صادق هدایت 3.5 135 گفتار در بندگی خودخواسته اتین دو لابوئسی 3.8 4 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 66 نخستین دموکراسی: چالش اندیشه ای از دوران باستان پل وودراف 4.0 3 از من بودن تا ما شدن: مهارت های انتخاب همسر: نکند خشت اول را کج بگذاری محسن عباسی ولدی 4.3 16 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 78 فوکو در ایران بهروز قمری تبریزی 4.0 3 گزیده جامعه شناسی: ویژه دوره کارشناسی کارن بردسال 4.0 0 ناتور دشت جروم دیوید سالینجر 3.7 153 چگونه غرب خدا را واقعا از دست داد؟ نظریه ای جدید درباره سکولاریزاسیون مری ابرستات 4.8 2 خصوصی گرایی و جهانی گرایی در اندیشه اسلامی معاصر طه جابر علوانی 4.5 1 قواعد روش جامعه شناسی امیل دورکیم 4.0 2