خواهم خواند آنی شرلی در اونلی لوسی مود مونتگمری 4.7 33 تو زودتر بکش: روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از ۶۰ سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران رونن برگمن 4.8 3 مرا پیدا کن معصومه رامهرمزی 4.3 11 الهیه هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 4.7 1 دنیای ما: عشق من آسترید دبورد 4.1 5 شرح صدر: سیری در زندگی، زمانه و اندیشه استاد شهید سیدمحمدباقر صدر محمدرضا نعمانی 3.5 1 شبیه مریم: روایتی داستانی از زندگی بانوفضه خادمه حضرت زهرا (ع) اکرم صادقی 4.2 7 فهم زمانه.زندگی و روزگار شهید دکتر عبدالحمید دیالمه یعقوب توکلی 4.2 2 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.5 5 جهاد اکبر روح الله خمینی 4.7 7 گاه ناچیزی مرگ: رمان درباره زندگانی محیی الدین ابن عربی محمدحسن علوان 3.9 38 ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد پائولو کوئیلو 3.5 40 نامیرا صادق کرمیار 4.4 179 جمجمه ات را قرض بده برادر مرتضا کربلایی لو 3.7 5 خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 69 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 73 شرح حدیث "جنود عقل و جهل" روح الله خمینی 4.6 6 بالکان اکسپرس اسلاونکا دراکولیچ 4.1 4 راه رشد محمدصادق حائری شیرازی 4.6 2 راه رشد محمدصادق حائری شیرازی 4.6 1