دنیای ما: عشق من نوجوانغیرداستانیدایرهالمعارف دنیای ما: عشق من آسترید دبورد و 2 نفر دیگر 4.1 13 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 20 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004628471 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1399/5/19 توضیحات کتاب دنیای ما: عشق من، تصویرگر پولین مارتن. ادبیات کودک و نوجوان دهه 2010 میلادی کتاب مصور کتاب های مجموعه ای کتاب کودک ادبیات داستانی ادبیات فرانسه لیستهای مرتبط به دنیای ما: عشق من مریم علویان خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۳)✅️ 100 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 حانیه وحیدزاده کتاب کودک درباره عشق و دوست داشتن 5 کتاب خانواده عشق محبت 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم علویان 1403/4/21 کدام مادر است که احساس کلمههای این کتاب را با بندبند وجودش درک نکند؟ فرزندان ما، هرچه که باشند و نباشند، هرکاری بکنند و نکنند، هر سمتی بروند و نروند،《پارههای تن》ما هستند و این معنیاش برای من که خودم فرزندی را به دنیا آوردهام، اصلا به زایندگی زن برنمیگردد؛ به توان او برای نزدیکشدن به قلب پاک یک کودک و لمس آن برمیگردد. و فراتر از آن، اگر من کتاب را مینوشتم، این جمله هم در کتاب بود که: حتی اگر فرزند من هم نبودی، تو را دوست داشتم. کدام مادر میتواند خودش را مادر و عاشق تکتک بچههای جهان نداند؟ فکر میکنم نجات لااقل برای من در درک این شکل از دوستداشتن است؛ چون بعد از همهی دوستیها و دوریها، دنیا همه سر به سر خیال است، خیال... 0 1 المیرا رضایی 1403/3/9 این کتاب لطیف پر از احساسات رو دوست دارم به همه مادران باردار جهان که در شرف مادرشدن هستند هدیه کنم ((: 0 8 طیبه اژه ای 1403/4/26 یه کتاب پر از عشق، برای توضیح تمام دوگانگیهای رابطهی والد و فرزندی (یه امتیاز کم کردم چون تصویرگری این مجموعه رو خیلی دوست ندارم) 0 5 امیرحسین ملکی 1403/5/23 کتابی سرشار از عشق مادرانه! 0 1 فاطمه شاهواری 1403/3/11 لطیف شدم چه قشنگ بود❤️😍✨ 0 7