خواهم خواند آسیب شناسی دینی محمد اسفندیاری 4.8 0 ذهن حواس جمع نیر ایال 3.8 7 من بیش از حد فکر می کنم کریستل پوتی کلن 4.0 5 تشیع علوی و تشیع صفوی علی شریعتی 3.9 3 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس سکر 4.2 108 فلسفه تنهایی لارس اف ار.هو اسونسن 3.9 33 آب، بابا، ارباب گاوینو لدا 4.5 1 چگونه کمال گرا نباشیم؟: راهی جدید به سوی خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمال گرایی استیون گایز 4.0 41 سینوهه میکا والتاری 4.5 1 ادیان در خدمت انسان: جستارهایی درباره دین و مسائل جهان معاصر موسی صدر 4.6 8 کی بود، کی بود؟ چرا و چگونه اشتباهاتمان را توجیه می کنیم؟ کارول تاوریس 4.0 5 سیر عشق آلن دوباتن 4.0 32 تنهایی پر هیاهو بوهومیل هرابال 3.8 57 تمام آنچه که هرگز به تو نگفتم مهرانگیز اشراقی 3.9 23