خواندهام آبلوموف ایوان آلکساندروویچ گنچاروف 4.2 30 دژخیم عشق (روایتهایی از روان درمانی) اروین دی. یالوم 3.8 4 برکه های باد رضا جولایی 2.8 2 اختراع هوگو کابره: سینما رمان برایان سلزنیک 4.1 14 سرزمین گوجه های سبز هرتا مولر 3.1 4 پستچی چیستا یثربی 3.2 44 پری فراموشی فرشته احمدی 5.0 1 ما نیز مردمی هستیم (گفتگو با محمود دولت آبادی ) فریدون فریاد 4.3 1 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 164 فقط یک مشت استخوان: برگزیده داستان های کوتاه از زبان اردو سهیلا یوسفی 3.0 0 خاطرات روسپيان سودازدهی من گابریل گارسیا مارکز 2.3 1 سه کتاب مول - دریا هنوز آرام است - بیهودگی احمد محمود 3.5 7 شاهنامه فردوسی: بر اساس شاهنامه ژول مول ابوالقاسم فردوسی 4.8 9 کشف المحجوب علی بن عثمان هجویری 5.0 1 داستان های کوتاه چخوف ناصر فتوگرافی 4.1 0 دیگر کسی صدایم نزد امیرحسن چهل تن 2.5 0 رویا و کابوس: شعر پویای معاصر عرب عبدالحسین فرزاد 0.0 0 آزادی عریان می آید مرام مصری 3.0 0 نرگس و زرین دهان هرمان هسه 3.2 5 زمین نوآباد (دوره ۲ جلدی) میخائیل الکساندروویچ شولوخوف 5.0 1