خواندهام دکتر جکیل و آقای هاید رابرت لوئیس استیونسون 3.9 22 پنج عامل موثر در بهبود یادگیری: تغذیه، خواب، تنفس، مصرف آب، ورزش داود بابابیگلو 0.0 0 دیوان پروین اعتصامی با مقدمه ملک الشعرای بهار پروین اعتصامی 3.9 7 آرزوهای دست ساز: روایت داستانی از شکل گیری یک شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری های الکترونیکی و کامپیوتری میلاد حبیبی هوجقان 4.1 26 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 99 کتاب فاضل نظری 4.1 48 از سرشت و سرنوشت بهروز منزوی 3.8 1 یحیی سیدحمیدرضا برقعی 4.7 10 میراث سیدسعید صاحب علم 0.0 0 از پنجره های بی پرنده علیرضا بدیع 3.6 1 یه حرف یه حرف حرفای من کتاب شد محمدعلی بهمنی 0.0 0 برنامه نویس وحید حسنی 3.7 3 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 424