معرفی کتاب میراث اثر سیدسعید صاحب علم میراث سیدسعید صاحب علم 4.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر نزدیک تر شابک 9786008956143 تعداد صفحات 60 تاریخ انتشار 1399/9/2 توضیحات کتاب میراث، شاعر سیدسعید صاحب علم. لیستهای مرتبط به میراث سید امیرحسین هاشمی 1402/3/3 دفاتر شعری که دوستشان دارم. 18 کتاب اعتقاد دارم نمیتوان دفاتر اشعار را خواند و "تمام" کرد. برای همین دفاتر شعری که خواندهام، نه لزوما تمام آن دفتر را، و رفتهاند جزو علایق و خاطرات ادبی ذهنم را اینجا در یک لیست ردیف میکنم؛ نه در قسمت "خواندهها". خلاصه حال دلم با این اشعار خوب بودهاست و پیشنهاد اکید دارم با عمق وجود، "آینه در آینه" را بخوانید و لطافت را لمس کنید. به مرور زمان تکمیل خواهد شد... 16 92 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سید امیرحسین هاشمی 4 روز پیش از جمله کتب به سرقت رفته از کتابخانهٔ آقای برادر (البته خودش با روی خوش کتاب را تقدیم کرده است). استفاده از مال غصبی چنین لذتبخش است؟ 😏😂 خیلی وقت بود یک دفتر شعر از شعرای جوانِ معاصر این چنین من را به وجد نیاورده بود. چندین غزل بسیار قابل توجه داشت و پر از تصاویر و ابیاتی بود که نشانی از ذوق و توانایی ادبی جدی شاعر دارد. همینکه این دفتر شعر رفت در آن دسته از دفاتر شعری که در قفسهٔ "خوانده شدهها" نخواهد رفت یعنی کارش را درست انجام داده است؛ آخر میدانید، شعر خوب را نمیشود خواند و از کنارش گذشت، شعر خوب را بارها باید خواند و آن را از بر کرد. امیدوارم در بازخوانی مجدد این دفتر شعر در آینده، همچنان این چنین که اکنون من را به وجد آورده است بر سر ذوق آورد. البته همچنان یک سوال برایم باقی است: اشعار این شعرای جوان را چگونه باید خواند؟ ادیبی، استادی، منتقدی و کسی هست که شروع کرده باشد شعر این شعرای جوان و معاصر را بفهمد و دستهبندی کند؟ ویژگیهای مشترک، ایماژهای مشترک، تفاوتهای مفهومی و شباهتهای زبانی و هرچه یک شعر دارد را در این خیل کثیر افراد مطالعه کنن و بفهمد؟ افزوده شده به لیستِ "دفاتر شعری که دوستشان دارم" به تاریخ 19 شهریور 1404 2 41