خواهم خواند زن در آینه جلال و جمال عبدالله جوادی آملی 4.7 5 خواهر نرجس شکوریان فرد 4.2 2 فرنگیس: خاطرات فرنگیس حیدرپور مهناز فتاحی 4.4 49 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سید علی حسینی خامنهای 4.7 165 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.6 11 زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله مصطفی اللهیاری 4.4 7 عمار حلب: شهید محمدحسین محمدخانی محمدعلی جعفری 4.5 20 من و کتاب سید علی حسینی خامنهای 4.3 44 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 212 گناه شناسی محسن قرائتی 5.0 0 بنی اسرائیل و پیامبری اسماعیل شفیعی سروستانی 4.6 2 تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (سیر تحول اندیشه و عمل شیطان از روز نخست تا عصر حاضر): کاهنان معبد جادو اسماعیل شفیعی سروستانی 4.7 3 حانیه حامد عسکری 4.2 70 گرداب دروغ: نبایدهای زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 4.4 2 ولفا پگاه صراف 4.3 7