خواندهام جفت شده آلیسون بریث ویت کاندی 3.9 4 پسرک، موش کور، روباه و اسب کاوان بشیری 4.2 162 آقا قچ قچی افسانه موسوی گرمارودی 4.0 3 آقا قاپ قاپی افسانه موسوی گرمارودی 3.6 3 وقتی موهای بابا فرار کردند یورگ موله 4.2 4 کاشف دریاهای نور یوسف یزدیان وشاره 5.0 1 زنان و مردانی که ایران را ساخته اند: سردار مریم سولماز خواجه وند 3.0 1 زنان و مردانی که ایران را ساخته اند: محمد بهمن بیگی :مشق الفبا فاطمه سرمشقی 4.2 2 کارآگاه سیتو در ایران 5/ شمشیر در استادیوم فوتبال لاله زارع 3.8 2 تابلوی پرنده (کارآگاه سیتو در ایران 4) لاله زارع 3.8 1 چلنجر دیپ؛ عمیق ترین نقطه ی دنیا نیل شوسترمن 4.7 10 به دمم نگاه نکن! احمد اکبرپور 2.5 1 بابای موشک ها فائضه حدادی 4.6 6 ۲۲ معمای واقعی بنگت فردریکسون 3.5 1 لی لی در انجمن ماجراجویان: سفر به مکزیک جکی نپ 3.7 3 اردو در قبرستان ژغاره زهرا جلائی فر 4.2 5 اقلیم های افسانه ای: کارآموز جنگل ممنوعه آماندا فودی 3.5 1 زنان و مردانی که ایران را ساخته اند: روزنامه، آخرین خبر! (علی اکبر دهخدا) محمود برآبادی 3.7 4 زنان و مردانی که ایران را ساخته اند؛ آذر در زهره سودابه فرضی پور 3.9 3 سفیر ما در بهشت حبیبه آقایی پور 4.5 14