معرفی کتاب خانه کتاب بازها اثر معصومه امیرزاده

خانه کتاب بازها

خانه کتاب بازها

4.4

_

انسان بی‌کتاب به‌راحتی تسلیم می‌شود، تسلیم هرچیزی. در دنیای امروز، رسانه با تمام زرق‌وبرقش تلاش می‌کند با وابستگی به خودش، بی‌کتابی در ما و فرزندانمان دوچندان شود. هرچه‌ بی‌کتاب‌تر، تسلیم‌تر! علاج این آفت هم چیزی جز ضدش نیست، یعنی کتاب. وقتی می‌توانیم تسلیم نشویم که عادت کتاب‌خواندن را در خانواده به وجود آورده باشیم. شاید بپرسید چگونه.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به خانه کتاب بازها

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به خانه کتاب بازها

maryam torabi

maryam torabi

1403/11/9

دیروز تمومش کردم
قبل از این که شروع کنم به خوندنش اصلا نمیدونستم این نویسنده، نویسنده کتاب مثل نهنگ نفس تازه میکنم هست (خیلی خیلی زیاد اون کتاب رو دوستش دارم) وگرنه بدون اینکه فکر کنم میخریدمش. ولی خوشحالم که همون ابتدا به حس آشناییتی که به اسم نویسنده پیدا کردم فهمیدم این خانم، همونه و دوبرابر خوشحال تر شدم. چرا؟ چون مطالبی که تو اون کتاب خوندم واقعا آموزنده بود برام و فهمیدم با کتاب الکی دوباره روبرو نشدم و این کتابم قراره بهم بریده کتاب بده (اونم زیاد) و تند و تند مطالبش رو هایلایت کنم که بعدها برگردم و بازم بخونمشون.

از عکس کتاب کاملا مشخصه موضوع چیه و این یکی از خوبی‌های این نویسنده است که دقیقا دست میزاره رو دغدغه‌ها و ازشون حرف میزنه چرا که کمتر کسی سراغش میره (یا رفته)

طریقه‌ی رفتار یک بزرگسال با کتاب، نگهداری، مدل خوندن، عمل کردن به محتویاتی که میخونه شاید تمام اون چیزی باشه که کودکی که مارو میبینه رو دوستدار کتاب میکنه یا بیزار از کتاب. حواسمون باشه

واقعا توصیه میکنم