خواندهام دوازده صفر سه Mohammad Sadeq Alizadeh 3.6 1 آنا کارنینا لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.5 5 دو دنیا : جلد دوم خاطره های پراکنده گلی ترقی 4.0 9 داستان یک توافق تریتا پارسی 4.0 1 شاه و شطرنج قدرت در خاورمیانه آرش رئیسی نژاد 4.5 3 مافیای بمبافکن: طولانی ترین شب جنگ جهانی دوم مرتضی بصریان 4.1 4 بازمانده نهایی فیلیپ گوردون 4.0 0 صلحی که همه ی صلح ها را بر باد داد: فروپاشی امپراتوری عثمانی و شکل گیری خاورمیانه ی معاصر دیوید فرامکین 4.4 30 نردبان شکسته: چگونه نابرابری بر طرز فکر، زندگی و مرگ ما تاثیر می گذارد کیت پین 4.1 4 کار عمیق؛ قوانین طلایی کسب موفقیت متمرکز در دنیای پر هرج و مرج کنونی کال نیوپورت 3.7 56 همه دروغ می گویند ست استیونز-داویدوویتس 3.9 17 وقتی نفس هوا می شود مریم صالحی 4.0 25 ایران، جامعه کوتاه مدت و 3 مقاله دیگر محمدعلی کاتوزیان 3.8 13 پاکسازی تز قاتل ضحی کاظمی 3.2 2 تو زودتر بکش؛ روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران رونن برگمن 4.0 13 اسلحه، میکروب، و فولاد: سرنوشت جوامع انسانی جرد دایموند 3.4 3 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق ناصر زراعتی 3.4 40 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 141 خواب آشفته نفت: دکتر مصدق و نهضت ملی ایران (حلقه دوم) محمدعلی موحد 4.8 0 الیزابت گم شده است اما هیلی 3.9 5