خواندهام مینیمالیسم دیجیتال: انتخاب زندگی متمرکز در دنیایی آشفته کال نیوپورت 3.9 17 در باب زندگی مینیمالیستی: خداحافظ وسایل اضافه فومیو ساساکی 4.2 2 ما چگونه، ما شدیم: ریشه یابی علل عقب ماندگی در ایران صادق زیبا کلام 3.6 9 راز روندا برن 2.6 33 رضاشاه صادق زیبا کلام 3.9 2 در اسارت جغرافیا: ده نقشه که همه ی آموختنی ها را درباره ی سیاست جهانی بیان می کند تیم مارشال 4.3 17 معمای هویدا عباس میلانی 4.4 11 امپراتوری ایران دان ناردو 3.6 2 تاریخ غزنویان، سلجوقیان، خوارزمشاهیان عباس اقبال آشتیانی 0.0 0 قدرت شروع ناقص: جستارهایی درباره ی بهتر انجام دادن کارها جیمز کلییر 3.9 32 نخستین دولت های ایرانی پس از اسلام (طاهریان تا آل بویه) محسن جعفری 5.0 0 ساسانیان : فرمانروایان ایرانشهر محسن جعفری 5.0 0 اشکانیان : فرمانروایان فراموش شده محسن جعفری 5.0 1 تاملاتی برای انسان فانی 3.4 0 توانمندیهای نهان آدام گرانت 3.9 5 اسکار و خانم صورتی اریک امانوئل اشمیت 3.9 55 دیوان فروغ فرخزاد فروغ فرخزاد 4.5 24 قدرت انضباط شخصی دنیل والتر 3.2 2 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 454 تیزذهن بمانید سانجی گوپتا 3.6 3