خواندهام اعترافات یک جوان سرخورده امروزی دانیل ماریانی 4.0 1 بنیان های سبک زندگی در نهج البلاغه علی فلاح رفیع 4.5 0 تئوری انتخاب؛ درآمدی بر روانشناسی امید ویلیام گلسر 4.0 29 با من سخن بگو دو کوهه سیدمرتضی آوینی 4.5 3 رویای رویت احمد عزیزی 4.0 1 طغیان ترانه احمد عزیزی 4.0 1 داستان دو شهر چارلز دیکنز 4.1 43 دکتر پارکینگ فرانتس هولر 4.5 1 مباحثی در ریاضیات پیشرفته دبیرستانی: اعداد مختلط - چند جمله ای ها - معادلات تابعی محمود نصیری 4.0 0 در کوچه های غزل (سیری در غزل سبک خراسانی و میان سبک ها) مرتضی نوربخش 4.5 1 درس هایی از جامعه شناسی پی یر بوردیو پاتریس بونویتز 3.5 1 بازار در شهر اسلامی: طراحی، فرهنگ و تاریخ محمد قاری پور 4.0 1 نگرشی نو به تاثیر دعا در سرنوشت (پژوهشی قرآنی، روایی و کلامی) علی ملکی 4.5 0 در جستجوی ریشه ها حسن حبیبی 4.0 1 رساله مودت تفسیر آیه: قل لا اسئلکم علیه اجرا الا الموده فی القربی و نخستین قربانی (حضرت زهرا و فرزندش محسن (س)) سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.0 0 نمایش ژاپنی، زنده هزار ساله سولانژ تیری 3.5 1 مجموعه آثار پوستر و تصویرسازی ابوالفضل عالی ابوالفضل خسروی 4.0 1 درمان روان با اسماءالله اسماعیل منصوری لاریجانی 4.0 1 اسماء حسنا، دریچه های نظر به حق: شرحی بر دعای سحر اصغر طاهرزاده 4.5 1 شمس و چهار قمر: ترجمه ی منتخب اشعار مرحوم آیت الله محمدحسین غروی اصفهانی (کمپانی) مهدی امین فروغی 3.5 1