خواندهام فصلی پر از شعر و گیلاس: شعر بلندی به یاد امام خمینی برای نوجوانان سیدسعید هاشمی 5.0 0 چی بکارم؟ چی بردارم؟ کادیر نلسون 3.9 5 خار و میخک یحیی السنوار 4.5 4 ایلیا جادوی سرخ ماه منیر داستان پور 4.1 2 شیطان در خانه سیدسعید هاشمی 4.2 8 دزدان راز ایلیا محسن عباسی ولدی 4.4 6 فردوسی حمید عبدالهیان 4.6 9 ما این طوری زندگی می کنیم: یک روز از زندگی هفت کودک در چهارگوشه ی جهان مت لاموت 4.4 15 جاسوس امین الهام صفار 4.6 4 سید عزیز؛ زندگی نامه ی خودگفته حجه الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله حمید داودآبادی 4.1 32 جنگاوران خونیرث ماه منیر داستانپور 4.5 2 اسب های رام نشدنی = The untamable horses ابراهیم محرابی 5.0 1 سیمرغ و زال = Simorgh and Zall ابراهیم محرابی 5.0 0 اولین پادشاه جهان = The first king of the world محمدرضا یوسفی 0.0 0 امام حسین (ع) از مدینه تا کربلا سیدحمید موسوی گرمارودی 0.0 0 داستان عاشورا محمدسعید بهمن پور 4.6 1 دایره المعارف کوچک من درباره ی حشرات و موجودات ریزجثه فرانسوازدو گیبر 0.0 0 دایره المعارف کوچک من درباره ی باغ وحش فرانسوازدو گیبر 0.0 0 خفاش دیوانه جین ویلیس 4.2 10 بیت المقدس جعفر ربانی 4.0 1