خواندهام کتاب رسول ترک: روایت زندگی دادخواه تبریزی فاطمه طهرانی 3.9 5 فاخته ها لانه ندارند مهدی میرکیایی 4.6 20 تروریست های یهودی عساف شارون 0.0 0 وصیتنامه الهی - سیاسی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) روح الله خمینی 4.6 10 مشق اخلاق: برگرفته از آثار و گفتارهای اخلاقی حضرت آیت الله العظمی مظاهری حسین مظاهری 2.0 0 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 163 تل آویو سقوط کرد: ندای وحدت ۱۰۰۱ سمیه علی هاشم 3.0 15 لهجه های غزه ای یوسف القدره 3.6 14 گنجینه ی بی پایان علی خامنه ای 5.0 1 مشق اخلاق: برگرفته از آثار و بیانات حضرت آیت الله العظمی مظاهری حسین مظاهری 2.5 0 ماهی ها به دریا بر می گردند مرضیه اعتمادی 3.7 23 سفر به سرزمین سدر و زیتون، لبنان اکبر خلیلی 2.0 1 خارج از پروتکل ساجده ابراهیمی 3.5 7 رساله لب اللباب در سیر و سلوک اولی الالباب سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 0.0 0 ما بی تو، تو بی ما مهرگان رزمی بهرغانی 3.0 1 لبنان زدگی: سفرنامه لبنان سید حسین مرکبی 3.5 24 ابر و کوچه فریدون مشیری 4.0 0 قیام 29 بهمن تبریز سیدعلی موسوی 3.8 2 جای او خالی نادر ابراهیمی 4.2 8 حماسه 6 بهمن مردم آمل زهرا نبوی 0.0 0