جزئیات چالش مشتاق شهادت 1402/9/8 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 10 روز از 10 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 43 الی... فائضه حدادی 4.2 54 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.1 61 سر بر خاک دهکده: روایت یک نویسنده از راهپیمایی اربعین به همراه چهار محافظش! فائضه حدادی 4.1 43 به من دست نزن: رونوشت های کرونایی یک زن خانه دار نویسنده فائضه حدادی 3.6 3 چشم روشنی: روایت فاطمه (شهناز) طالبی از زندگی جانباز شهید سیدجواد کمال کوثر لک 4.3 14 روزهای فاطمه (ع): شرحی بر خطبه ی فدک حضرت زهرا (س) علی صفایی حائری 4.4 13 1 0 0 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.