چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز مهرداد احمدنژاد 1402/5/20 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 10 روز از 10 روز کتابهای خواندهشده در این چالش نماز محی الدین حائری شیرازی 4.3 8 توسعه و مبانی تمدن غرب سید مرتضی آوینی 4.4 31 فردایی دیگر: فلسفه و شعر سید مرتضی آوینی 4.2 2 فلسفه در سرزمین نبوت: فلسفه اسلامی از آغاز تا امروز حسین نصر 5.0 2 روش نقد: نقد مکتب ها، آرمان تکامل، مارکسیسم جلد 4 علی صفایی حائری 3.7 0 ما ایرانیان: زمینه کاوی تاریخی و اجتماعی خلقیات ایرانی مقصود فراستخواه 3.0 2 وسعت یا عمق؟ چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه ای به شاخه ای پریدن بهتر است؟ دیوید جی. اپستاین 4.2 10 درآمدی به فلسفه زبان ویلیام جی لایکن 4.0 1 قدرت خواندن از سقراط تا توییتر فرانک فوردی 4.0 3 رساله منطقی - فلسفی؛ فارسی، آلمانی، انگلیسی لودویگ ویتگنشتاین 4.0 1 روش نقد: نقد مکتب ها، آرمان تکامل (اگزیستانسیالیسم) جلد 5 علی صفایی حائری 5.0 0 شکل گیری علم اسلامی مظفر اقبال 5.0 1 آغازی بر یک پایان سید مرتضی آوینی 4.4 6 فلسفه زیست شناسی: مقدمه ای بسیار کوتاه سمیر عکاشه 4.4 3 0 11 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.