چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز مهرداد احمدنژاد 1402/5/20 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 10 روز از 10 روز کتابهای خواندهشده در این چالش توسعه و مبانی تمدن غرب سید مرتضی آوینی 4.4 29 نماز محی الدین حائری شیرازی 4.3 8 فلسفه زیست شناسی: مقدمه ای بسیار کوتاه سمیر عکاشه 4.0 1 فردایی دیگر: فلسفه و شعر سید مرتضی آوینی 4.1 2 فلسفه در سرزمین نبوت: فلسفه اسلامی از آغاز تا امروز حسین نصر 5.0 2 روش نقد: نقد مکتب ها، آرمان تکامل، مارکسیسم جلد 4 علی صفایی حائری 3.7 0 ما ایرانیان: زمینه کاوی تاریخی و اجتماعی خلقیات ایرانی مقصود فراستخواه 3.0 2 وسعت یا عمق؟ چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه ای به شاخه ای پریدن بهتر است؟ دیوید جی. اپستاین 4.2 10 درآمدی به فلسفه زبان ویلیام جی لایکن 4.0 1 قدرت خواندن از سقراط تا توییتر فرانک فوردی 4.0 3 رساله منطقی - فلسفی؛ فارسی، آلمانی، انگلیسی لودویگ ویتگنشتاین 0.0 روش نقد: نقد مکتب ها، آرمان تکامل (اگزیستانسیالیسم) جلد 5 علی صفایی حائری 5.0 0 شکل گیری علم اسلامی مظفر اقبال 5.0 1 آغازی بر یک پایان سید مرتضی آوینی 4.4 6 0 11 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.