جزئیات چالش مرجان رنجبر 1402/4/11 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 10 روز از 10 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.7 41 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.1 100 ایران بین دو انقلاب یرواند آبراهامیان 3.8 25 نوشتن با تنفس آغاز می شود: پیکربخشی صدای معتبرتان لرن هرینگ 3.3 10 چگونه مرور کتاب بنویسیم؟: مرورنویسی برای مشاوره خوانندگان برد هوپر 3.3 21 دوراندیشی: چگونه درباره مهمترین مسائل زندگی تصمیم بگیریم؟ استیون جانسون 0.0 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 53 اسم تو مصطفی است: زندگی نامه داستانی مصطفی صدرزاده به روایت سمیه ابراهیم پور همسر شهید راضیه تجار 4.3 50 ضیافت بلا: مقامات سلوکی در زیارت عاشورا سیدمحمدمهدی میرباقری 4.6 4 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: دوباره به آسمان نگاه کن: از ظهور اسلام تا تمدن اسلامی جلد 2 خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.0 6 نیمه ی پنهان مادری (مجموعه مقالات) شهلا اعزازی 3.8 2 0 9 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.