معرفی کتاب بچه ها از کجا می آیند اثر سوفی بلکان مترجم شبنم حیدری پور

بچه ها از کجا می آیند

سوفی بلکان و 2 نفر دیگر
3.8

1399/11/4

بعد از صبحانه، مامان و بابا می گویند که می خواهند خبری به من بدهند. آن وقت خبر را می گویند: آن ها می خواهند یک نی نی بیاورند... .

لیست‌های مرتبط به بچه ها از کجا می آیند

همه ما وقتی بچه بودیم
  به احتمال زیاد از مادرهامون(بیشتر) و یا پدرهامون پرسیدیم
بچه ها از کجا می آیند؟
من چه جوری به دنیا اومدم؟
 مامان من تو دلت بودم؟
اول که به دنیا اومدم خیلی کوچولو بودم؟
و...

جواب هایی که دوره ما به این سوال ها داده می‌شد، بیشترشون شبیه به هم و متفاوت  نسبت به جواب بچه های امروزی بود.
مثلا
 وقتی خیلی کوچک بودی،  لک لک ها  تو رو به عنوان هدیه برای مامان و بابا آوردن

ما به  بیمارستان رفتیم و اونجا خانم پرستاری/ دکتری تو رو به ما داد و ما تورو به خونه مون آوردیم و بچه مون شدی
 البته که بچه  ها  همیشه هم  قانع نمیشدن.

زمان ما بهترین جوابی که  گفته شد این بود
 ما شماها رو از خدا خواستیم و شماها (من و خواهر دوقلوم یا خواهر بزرگم) رو خدا به ما هدیه داد. اول تو دل مامان بودید و کم کم بزرگ تر شدید تا زمان به دنیا امدنتون رسید و  ما هم رفتیم بیمارستان و خانم دکتر شما رو از دل مامان به این دنیا آورد.

فکر کنم این جواب برای یک بچه ای که اواخر دهه هفتاد به دنیا اومده بود، کافی بود.

ولی الان قضیه فرق میکنه. رسانه ها تغییر کردن، کنجکاوی ها زودتر از سنی که باید اتفاق  افتاده، بچه ها هر حرفی رو به  راحتی نمی پذیرن، هر خانواده ای دیدگاه متفاوتی به مسائل تربیتی داره و این دیدگاه رو به فرزندان ش منتقل میکنه و اون بچه به بچه های هم سن خودش و...

محتوای  این کتاب با عنوان  « بچه ها از کجا می آیند»   من بزرگسال رو هم  کنجکاو کرد چه برسه به بچه ها.
 کتاب  از  اولین و بهترین جواب ها  برای بچه های کوچولو در  این مورد  می تونه باشه.