بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

زندان زاهر

زندان زاهر

زندان زاهر

4.2
4 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

5

کتاب زندان زاهر، نویسنده محمدرضا عابدی شاهرودی.

لیست‌های مرتبط به زندان زاهر

تویی به جای همهبکهباید دریایی باشد: زندگی نامه داستانی امام باقر (ع)

شکوه غربت

9 کتاب

بستهٔ پیشنهادی کتاب داستان امام سجاد، امام باقر، امام صادق، و امام کاظم علیهم‌السلام زندگی امامان شیعه همواره مملو از درس برای شیعان ایشان است؛ از مناجات و دعا و افشاگری چهره‌ٔ امویان توسط امام سجاد(ع) گرفته تا برگزاری کرسی درس و بحث علمی امام صادق(ع). در دوران پس از حکومت یزید، به تدریج در دستگاه خلافت اموی شکاف و اختلاف ایجاد شد و این مسئله سبب شد تا فضای کار المی و تبلیغ اسلامی برای ائمه شیعه از دوران زندگی امام باقر(ع) ایجاد شود. این مسئله سببب شد تا فضای کار علمی و تبلیغ اسلامی برای ائمه شیعه از دوران زندگی امام باقر(ع) ایجاد شود. این مسئله در زمان زندگی امام صادق(ع) به اوج خود رسید و ایشان توانستند با استفاده از این شرایط، مکتب شیعه را حفظ و توسعه بخشند. این پنجرهٔ تبلیغ اسلام شیعی در دوران زندگی امام موسی کاظم(ع) به تدریج بسته شد. در این بستهٔ مطالعاتی، کتاب‌های داستان و رمانی معرفی شده‌اند که زندگی این ائمه بزرگوار را به عنوان محور اصلی خود قرار داده‌اند.

یادداشت‌های مرتبط به زندان زاهر

درباره کرا
            درباره کرامات، معجزات، سیره و  زندگی امام موسی کاظم علیه السلام کتابهای داستانی برای گروه سنی بزرگسال محدود است. «زندان زاهر» یکی از کتابهایی است که داستان های کوتاه و پندآموز از زمانه امام موسی کاظم(ع)، را به طوری ساده اما تاثیرگذار توسط ؛ محمدرضا عابدی شاهرودی نوشته شده است تا شما را با گوشه ای از زندگی امام هفتم مان آشنام کند.
این کتاب 120 صفحه دارد که در قطع رقعی چاپ شد.
اولین داستان این کتاب ماجرای پابرهنه نام دارد.
داستان درباره بشرحافی است.
شما بشرحافی را می‌شناسید؟
ماجرای توبه‌اش را شنیده‌اید؟
«بشر حافی» در شهر مرو به دنیا آمد و در بغداد ساکن شد و به دلیل این‌که کفش نمی‌پوشید به «حافی» یا همان (پابرهنه) مشهور شد.
او فردی خوش‌گذران بود و خود را مقید به رعایت مسائل شرعی نمی‌دانست.
اما در زندگی او ماجرایی رخ می دهد و توبه می کند.
در مورد چگونگی توبه بشر حافی گزارشات مختلفی وجود دارد که در اولین داستان این کتاب به آن ها اشاره شده است.
در پایان هر داستان منابعی که نویسنده از آن بهره گرفته، ذکر شده است.
علی بن یقطین، نعمان جمال، سعد کشاورز، هارون الرشید، بکارقمی، قبیله الغیده و مسیب زندان بان از دیگر افرادی هستند که در این کتاب داستان مواجه آنها با لطف و عنایت امام موسی بن جعفر(ع) را می‌خوانیم.