قدرت عادت
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
چارلز داهیگ،نویسنده و گزارشگر معروف،در کتاب بی نظیر قدرت عادت ما را از کشفیات تکان دهنده ای درباره علم عادت ها آگاه می کند که برای همیشه نحوه شکل گیری و تغییر آنها را می آموزیم.حجم بالای اطلاعات بسیار جالب در قالب داستان هایی که ما را از اتاق هیئت مدیره موفق ترین شرکت ها به رختکن فوتبالیست ها می برد،چنان میخکوب کننده است که کمتر کسی می تواند کتاب را زمین بگذارد.چارلز داهیگ درکی کاملا جدید از طبیعت انسان و قابلت های او در اختیار ما می گذارد.قدرت عادت در بطن خویش به ما می آموزد کلید موفقیت در کار،زندگی شخصی و زندگی اجتماعی همه در درک عادت ها و چگونگی عملکرد آنهاست.آن گونه که چارلز داهیگ می گوید با درک علم جدید و زیر بنای آن یعنی کلید،روتین،پاداش ما می توانیم زندگی،کسب و کار،جامعه و نیای خود را متحول کنیم.
فهرست برترین کتاب های امیدبخش فهرست برترین کتاب های مدیریت فهرست برترین کتاب ها درباره خلاقیت خلاقیت پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز ادبیات معاصر پرفروش ترین کتاب ها فهرست برترین آثار روانشناسی علمی خودپروری دهه 2000 میلادی دهه 2010 میلادی کتاب هایی که زندگی تان را دگرگون خواهند کرد پرفروش های ایران کتاب ادبیات آمریکا روانشناسی تجارت و کسب و کار
بریدۀ کتابهای مرتبط به قدرت عادت
یادداشتها