بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

علیرضا

@alirezajabin

4 دنبال شده

6 دنبال کننده

                      
                    

یادداشت‌ها

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

کتاب ها نه برای مجادله که برای آگاهی هستند. چرا به جای جنگ دین و بی دین و اسلام و یهود، به این موضوع توجه نکنیم که در هر کتاب نظریاتی وجود دارد که موافق یا مخالف دیدگاه های شخصی ما هست. اگر هر دو در یک راستا باشند، دیدگاه خود را مستحکم کنید و اگر مخالف هستند، به دنبال روش بهتر رفته و در نهایت یا دیدگاه شخصی اصلاح شده و یا دیدگاه شخصی مستحکم می شود.
علیرضا پسندید.
علیرضا پسندید.
طبق گفته نویسنده، ایشان تلاش کرده به زعم خودش یک جعبه ابزار برای واقع بینی در اختیار خواننده قرار دهد که بخشی از ناراحتی های حسی او کاسته شود. خب من خواننده شاید از این جعبه ابزار چند فصلی، دو فصل رو بتونم به کار ببندم یا به کارم بیاید. به نظرم هیچ دلیلی برای نگاه کردن به این کتاب به عنوان فصل الخطاب وجود نداره و بسته به شرایط و وضعیت هر کس، بخش هایی از کتاب می تواند به او کمک کند یا حتی هیچ کمکی نکند.
علیرضا پسندید.
            پاره‌ای از متن کتاب: 

روستاییان منطقه‌ای دورافتاده در دره مرکزی افغانستان اطلاعیه‌ای رادیویی را در مورد یک برنامه جدید چندین میلیون دلاری برای بازسازی منازل مسکونی در منطقه‌شان شنیدند. پس از مدتی طولانی، تعداد کمی تیرک چوبی توسط کارتل حمل بار «اسماعیل خان»، رهبر سرشناس گروهی از مجاهدین پیشین و عضو دولت محلی افغانستان تحویل شد. اما این تیرک‌ها بسیار بزرگتر از آن بودند که در این منطقه به کار آیند، لذا روستاییان تنها استفاده ممکن را از آنها بردند: استفاده به‌عنوان هیزم.

پس چه بر سر میلیون‌ها دلار پولی که به روستاییان وعده داده شده بود آمد؟ از آن مبلغ ۲۰ درصد به‌عنوان هزینه‌های دفتر مرکزی سازمان ملل در ژنو برداشته شد، باقیمانده آن به‌عنوان پیمانکاری دست‌دوم به یک سازمان غیردولتی واگذار شد که ۲۰ درصد دیگر را برای هزینه‌های دفتر مرکزی خود در بروکسل برداشت و به همین ترتیب در سه لایه دیگر نیز برای هر طرف حدود ۲۰ درصد دیگر از آنچه باقی مانده بود برداشت شد. پول کمی که نصیب افغانستان شد به مصرف خرید چوب از غرب ایران رسید و بیشتر آن را کارتل حمل بار اسماعیل خان دریافت کرد تا قیمت‌های کاذب حمل و نقل را پوشش دهد. حتی همین که آن تیرک‌های چوبی بسیار بزرگ به روستا وارد شد خود یک معجزه بود.

از کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند»، ترجمه میردامادی و نعیمی‌پور، درباره ناکامی کمک‌های خارجی، ص۵۹۵-۵۹۶.