معرفی کتاب هایدی اثر جوانا اسپایری مترجم سارا قدیانی نوجوانداستانیکلاسیک هایدی جوانا اسپایری و 1 نفر دیگر 5.0 12 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 39 خواهم خواند 4 ناشر قدیانی شابک 9789649173752 تعداد صفحات 464 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب هایدی، نویسنده جوانا اسپایری. ادبیات کلاسیک داستانی بریدۀ کتابهای مرتبط به هایدی Parinaz 1403/10/18 هایدی جوانا اسپایری 5.0 4 صفحۀ 112 0 2 لیستهای مرتبط به هایدی Hedieh 1403/2/21 کتاب های سال ۱۴۰۳ 14 کتاب این لیست کتاب هایی هست که تو سال ۱۴۰۳ خوندم،میخونم ،خواهم خوند! 0 7 سیده هدی پورمانی 1403/4/9 بهار و تابستان 34 کتاب کتابهای این لیست گروه سنی خاصی نداره و مناسب خوندن در روزهای بلند سال هستش 0 6 صَعوِه 1402/6/20 کسانی که صَعوه را بزرگ کردند! 60 کتاب این لیست کتاباییه که من بعضی هاشونو چندین بار خوندم؛ با داستان هاشون زمان هام رو آروم کردم و از فضای غم انگیز و عصبانی کننده مدرسه ام فرار:) بازه سنی که خوندمشون خیلی بازه! از زیر ۱۰ سال تا ۱۵ سال؛ بعدشم یسریا که هیچچچ وقت از خوندنشون خسته نمی شم(آخ جودی!!) به خوندنشون افتخار می کنم چون همین کتاب ها نوشتن رو بهم یاد دادن؛ و از اون خیل عظیمی که اسماشون رو یادم نیست و توی این لیست هم نمی آد پوزش همه جانبه می خوام:))) هنوزم بعضی اوقات که دلخور و عصبانی و غمگینم؛ چیزی که می تونه حواسم رو پرت کنه یکی از همین هاست(منتخب ها البته:)) امیدوارم شما هم یه لیست این طوری داشته باشین😌💙 2 23 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه 22 ساعت پیش هایدی به عنوان یه کتاب کلاسیک به نوبه خودش کتاب خوبی بود و قبل از خواندن کتاب فکر نمی کردم ازش خوشم بیاد هنوز هم توجه چندانی بهش ندارم و گاها حتی یادم میره که خوندمش اما روند داستان کند نبود، بعضی صحنه ها جذاب بودند و من با لذت میخوندمش توصیفات داستان شاید باید بیشتر می بود، یا حداقل داستان از زبان خود هایدی روایت می شد، چون درک هایدی بعضی وقتها سخت می شد چون فکر می کنم همه ی ما ها عادت داریم کتاب هایی رو بخونیم که وجه اشتراکی با شخصیتش داشته باشیم و یا شخصیتش مورد پسندمون باشه و من این اشتراک رو با شخصیت نداشتم 0 1 Parinaz 1403/10/23 خیلی کتابش رو دوست داشتم:) احساس می کردم من هم جزوی از کتابم و در کنار هایدی در حال ماجراجویی توی کوهستان هستم💚 0 4 نرگس منزوی 1403/7/8 هایدی در مورد دختریست که عاشق طبیعت است و با پدربزرگش در کوهستان زندگی می کند او پدر و مادری ندارد. خاله اش اورا برای گرفتن پول به خانواده ی ثروتمندی می دهد انجا دختریست به نام کلارا .هایدی در انجا دلش برای پدربزرگش تنگ می شود هاید می خواهد هم در کوهستان با پدربزرگش باشد و هم با کلارا باشد ایا هایدی می تواند همه ی انهارا باهم داشته باشد؟ کتاب هایدی کتاب جذابیست و من عاشق ان شده ام امید وارم شما هم از خواندن این کتاب به اندازه ی من لذت ببرید. 0 3 صبا 1402/7/30 خیلی زیبا بود و با کارتون فرق های زیادی داشت ولی در کل عالی 0 2