تماشایی عمومیادبیاتشعر تماشایی حسین جلال پور و 1 نفر دیگر 3.8 23 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 41 خواهم خواند 9 ناشر شهرستان ادب شابک 9786008145776 تعداد صفحات 162 تاریخ انتشار 1397/4/9 توضیحات کتاب تماشایی، شاعر میلاد عرفان پور. ادبیات ایران شعر معاصر شعر ایرانی بریدۀ کتابهای مرتبط به تماشایی سید محمد بهروزنژاد تماشایی حسین جلال پور 3.8 8 صفحۀ 1 بودنم را حاجت یادآوری نیست شاکی ام از قاب عکس یادبودم 0 16 سید محمد بهروزنژاد تماشایی حسین جلال پور 3.8 8 صفحۀ 27 حال مرا نیست احتیاج دلیلی گریه ی طفلم، بهانه ای که ندارم 0 8 سید محمد بهروزنژاد تماشایی حسین جلال پور 3.8 8 صفحۀ 29 با خودم گهگاه خلوت می کنم رازهایم را زیارت می کنم با دلم دارم صمیمی می شوم هرچه می خواهد اجابت می کنم می پذیرم گریه را با روی خوش باز باران را روایت می کنم در سکوت آسمان، چون رعد و برق ناگهانی خرق عادت می کنم چند وقتی می شود با هر نگاه کودکانه مشق حیرت می کنم پیش از این ها جرئت مرگم نبود چند وقتی هست جرئت می کنم دیگر ای دنیا، سراغم را مگیر من که دارم رفع زحمت می کنم 0 3 سید محمد بهروزنژاد تماشایی حسین جلال پور 3.8 8 صفحۀ 1 با این همه برج و سایه ی نسیانش انسان مدرن مانده و ایمانش در برزخ شمر ماندن و حر شدن است بر مرکب آهنین سرگردانش 0 10 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهسا حیدری 1401/3/16 غزلهای قابل تامل و رباعیهای مثل همیشه بسیار خوب! 2 6 زهرا راوی 1403/6/24 هنرِ خلق کردین تصویرهای موزون و معانیِ رنگارنگ رو میشه در این کتاب به تماشا نشست . 0 0 محمد مهدی صافی 1401/10/16 گریه ها کرده ام اما همه در خاموشی تا که برهم نخورد خلوت دل تنگی ها گفت و گویی ست مرا، راز مگویی ست مرا خیرها دیده ام از صحبت دل تنگی ها 0 22 سید محمدباقر ابراهیمی 1402/9/23 از این شب های دوری رو به صبح روشنی دارم که جای خواب دیدن، خوب دیدن را بیاموزم خدایا حکمت دل بستنم را دیر فهمیدم مقدر کرده بودی دل بریدن را بیاموزم 0 5 حمید درویشی شاهکلائی 1403/2/17 مجموعه #شعر تماشایی #میلاد_عرفانپور شاعر محبوب و انقلابی فقط رباعی نیست، غزل و نیمایی هم دارد. نشر #شهرستان_ادب ۱۶۰ص، رقعی www.Qafase.ir | @Qafase با #کتاب، تازه بمانید: ble.im/join/ZTk3NGIyNT 0 0 سید محمد بهروزنژاد 1402/4/25 به نام خدا تماشایی سه بخش دارد: غزل، نیمایی، رباعی عرفان پور بیش از هرچیز به رباعی سرایی شهره است اما تماشایی نشان می دهد که شاعر علاوه بر رباعی در غزل و نیمایی هم موفق است. غزل ها ساده و لطیف اند. نیمایی ها بر یک کشف کوچکِ شاعرانه استوار و اغلب کوتاه اند. رباعی ها هم که تخصص شاعر هستند، عالی سروده شده اند و موضوعات متنوعی را در برمی گیرند. آنقدر در این کتاب اشعاری که بشود یادداشت کرد یا به خاطر سپرد فراوان است، که یادداشت کردنشان صرف نمی کند و به خاطر سپردنشان حافظه ای قوی می طلبد. 0 8 محمد خزائی 1400/11/17 تماشایی» آخرین کتاب میلاد عرفان پور است که همین نمایشگاه امسال می توانستید از غرفه ی شهرستان ادب تر و تازه بخریدش البته اگر فراموش کردید می توانید ازهر کتاب فروشی با سلیقه ای هم گیرش بیاورید. . اما پیش از درباره کتاب: دوست داشتم بعد از بازخوانی اش یک یادداشت پر و پیمان بنویسم تا مگر احساس فوق العاده ای را که بعد از خواندن این کتاب داشتم را بتوانم با استناد به ابیات فوق العاده کتاب کمی برای دیگران هم بازگو کنم. اما خب وسوسه معرفی یک کتاب تر و تازه قوی تر از این حرف هاست. پس فعلا چند سطر مختصری می نویسم و اگر حوصله ای بود بعد از بازخوانی باز هم چیزهایی اضافه می کنم. . و اما پس از پیش از درباره کتاب: تماشایی نسبت به کتابهای شعر رایج در بازار اینروزها در نگاه اول تمایزهای مشخصی دارد، کت و کلفت تر است و طرح جلد شلوغی هم دارد. اولی البته شاید عموما چندان جذاب نباشد و دومی راهم ننمیدانم اما از نظر خودم اولی هیجان انگیز است و دومی بی سلیقگی. . و اما درباره ی کتاب: تماشایی سه بخش دارد، غزل ها، نیمایی ها و رباعی ها. با پیش زمینه ای که از شاعر پیش از خواندن کتاب در سرم بود توقع رباعی هایی عالی و غزل هایی قابل قبول را داشتم و خب درباره میلاد عرفانپور و نیمایی هیچ تصوری در ذهنم نبود. اول غزلها بود، و خب من هم عادت دارم کتاب ها را از اول شروع کنم:) فوق العاده بود! واقعا عالی. زیاده از حد انتظارم بالاتر بود اگرچه چند غزل متوسط هم آن بین بود ولی در آن کل زیبا واقعا به چشم نمی آمدند. اما دوم نیمایی ها. به نظرم اگر نگویم افتضاح باید حداکثر بگوییم قابل قبول تا کسی هم ناراحت نشود، اما خب واقعا... بهتر است درباره اش حرفی نزنم :/ و اما قسمت آخر این سه گانه، قالب حرفه ای شاعر. که خب انتظار می رفت عالی باشد که تقریبا هم بود و می شد دوستشان داشت. البته من خودم چندان با قالب رباعی رابطه ی خوشی ندارم ولی رباعی های عرفانپور واقعا از رباعی هایی است که می توانم با علاقه بخوانمش. . و اما پس از درباره کتاب: همانطور که ابتدا هم گفتم جا دارد یک بار دیگر این مجموعه را خواند و هم دوباره لذت برد و هم بیشتر دقت کرد و یاد گرفت. اما برای یک یادداشت مختصر و معرفی یک کتاب شعر خوب گمانم همین چند سطر و غزلی که بعد از این چند سطر می نویسم کافی باشد و اینکه بگویم اگر نتوانستید این کتاب را تر و تازه از همین نمایشگاه امسال بخرید می توانید از هر کتابفروشی با سلیقه ای بخریدش. پس دست بجنبانید:) . . خانه ی من کو؟ نشانه ای که ندارم رودم و دل خوش به خانه ای که ندارم حال مرا نیست احتیاج دلیلی گریه ی طفلم، بهانه ای که ندارم در دل من روزگارهای غریبی است گم شده ام در زمانه ای که ندارم بر سر سجاده ام به گریه نشستم راز و نیاز شبانه ای که ندارم در عجب از استراق سمع جهانم هیچ غم محرمانه ای که ندارم بیدلم و در دل مردم نتوان رفت با غزل عامیانه ای که ندارم 0 2 قاسم صفایینژاد 1401/7/9 کتاب صوتی «تماشایی» که بیشتر به دو بیتی و رباعی و اشعار کوتاه میلاد عرفان پور پرداخته است، به همت قناری، برند صوتی نشر جام جم با صدای شاعر تولید شده است. این کتاب را میتوانید از آدرس زیر خریداری کنید: https://taaghche.ir/book/55347/ 0 0