معرفی کتاب اپل و رین اثر سارا کروسان مترجم مریم فیاضی

3.9

ناشر
هوپا
1399/2/28

پل دختر نوجوانی است که با نانا، مادربزرگش زندگی می‌کند. مامانش یازده سال پیش، وقتی اپل خیلی کوچک بود آن‌ها را تنها گذاشت و رفت. حالا مامان بعد از مدت‌ها برگشته. سوأل اصلی اپل از مامان این است: چرا رفتی و مرا تنها گذاشتی؟ اپل خیال می‌کند همه‌ی مشکلاتش تمام شده است. فکر می‌کند مامانش او را می‌فهمد، نوجوان‌بودنش را می‌فهمد و او را آزادتر خواهد گذاشت. اما درست شبیه به همان کریسمسِ طوفانی که مامان او را تنها گذاشته بود، زندگی‌اش پر از درد می‌شود. نمی‌داند با مامان زندگی کند یا با نانا، مادربزرگش. آن وقت اپل با رین آشنا می‌شود، کسی که از خودش هم تنهاتر است. در این آشنایی اپل یاد می گیرد دنیا را با همه‌ی تلخی‌ها و شیرینی‌هایش همان‌طور که هست، بپذیرد. او یاد می‌گیرد که هنوز چیزهای زیادی برای کشف‌کردن وجود دارد. چیزهایی مثل خانواده، عشق و شعر...

لیست‌های مرتبط به اپل و رین

#اپل_و_رین
#سارا_کروسان

پیشنها یکی از دانش آموزان پایه هشتم بود که بخوانمش ولی هرچه بیشتر پیش رفتم بیشتر عافلگیر شدم . بقول یکی از دوستان دائم فکر می کردم چرا همچین کتابی چاپ شده است ولی شاید مسائل فرهنگی آنچنان پیش رفته که این تریاک تلخ شاید مسکن دمل های چرکین باشد.
داستان در مورد دختر نوجوان ۱۱ساله ای است که مادرش اورا در خردسالی به عشق بازیگران ترک کرده و به آمریکا رفته و پدرش هم ازدواج کرده و اکنون او با مادربزرگ متعصب کاتولیکش که چهارچوب‌های خاصی دارد زندگی می کند . ولی او همیشه چشم انتظار ماجراست که برگردد و در آغوشش غرق شود. انگار خداهم صدای دلش را می شنود و مادر برمی گردد و چه برگشتی.
اپل بین مادر بزرگ و چهارچوب های اخلاقی و مادری جوان و خوش چهره با آزادی زیاد گزینه دوم را انتخاب می کند و کم کم غافلگیری های اپل و خواننده افزایش می یابد.
اپل با گوشت و پوستش نتایج انتخابات مادر را که حالا گریبانگیر خودش و خواهر کوچکش شده متوجه می شود.ابتدا با مادر و خوش گذرانی هایش همراه است و لدت می برد ولی آرام آرام عواقب آن روشن می شود.
کتاب بصورت تقریبا عریانی مشکلات اخلاقی امروز غرب را بیان می کند پس اگر مخاطب خیلی کم سن و تمیز است اصلا کتاب مناسبی برای پیشنهاد نیست ولی اگر برای تحلیل و بررسی و فراخور حال مخاطب که این آزادی ها را جداب می داند، کتاب خوبی است صد البته با فرهنگ غربی حتی به نتیجه می رسد و انتطار محجبه شدن را نباید از اپل داشت😁