معرفی کتاب سایه اثر کارین ژیه بل مترجم آریا نوری کتابنوجوانداستانیکارآگاهی سایه کارین ژیه بل و 2 نفر دیگر 3.8 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 2 ناشر البرز شابک 9786009876457 تعداد صفحات 564 تاریخ انتشار 1399/10/30 توضیحات کتاب سایه، نویسنده کارین ژیه بل. ادبیات داستانی ادبیات فرانسه ادبیات معاصر داستان تریلر داستان جنایی داستان معمایی دهه 2010 میلادی بریدۀ کتابهای مرتبط به سایه Zahra 1404/1/20 سایه کارین ژیه بل 3.8 4 صفحۀ 402 منم دیوونه نیستم ولی دیوونگی و دوست دارم؛من رو جذب می کنه بنظرم عادی بودن خیلی دردناکه، دیوونگی دریه که به روی دنیا های جدید باز میشه؛ دنیا هایی که حتی توی تخیل ما هم نمی گنجن، مگر اینکه دیوونه باشیم. 0 0 لیستهای مرتبط به سایه عرفان شیاسی 1402/1/18 جنایی معمایی 1 💀 14 کتاب اگه مثل خودم عاشق رمان های جنایی و پلیسی و معمایی هستی این لیستو دنبال کن ☠⛓ 3 55 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ماهی در تُنگِ تاریک 1404/1/24 اونوقت دخترا میگن استاکرها خیلی جذابن. 2 10 فهیمه محمودی 1404/1/28 پیچیده، دلهره آور و حرص درآر 0 1 شقایق خانجانی 1404/2/3 این سومین کتابه که از ژیهبل میخونم و برخلاف برزخ بیگناهان اصلا نتونست میخکوبم کنه. درسته که سعی کرده بود با پایانبندی خوب ضعف نیمه اولیه کتابو جبران کنه اما برای مت قابل قبول نبود. خیلی سوالا بیجواب موند و صد البته ترجمه بد و سانسور فراوان داستان توی تصمیم نهاییم برای سه یتاره دادن بی تاثیر نبود. در آخر دلم برای کلوئه سوخت. و هنوز هم وجود سوفی و مفهوم حرفاش برام جای سوال داره؟ اگه قرار بود توضیحی براشون نباشه چرا وارد داستان شده بود؟؟ 0 0 کیارش وفایی 1401/9/15 «سایه» جزو رمانهای جنایی است که «کارین ژییبل» آن را با استفاده از مولفههای کلاسیک طراحی کرده است که بر اساس تغییر ذائقه رفتاری شخصیتها، از میانه، سبک و سیاق روایت به شکل نئو کلاسیک جهتش را به سمت دیگری هدایت میکند. جالب اینکه در این اثر قهرمان و ضدقهرمان در هر دو سمت بیشتر از یک نفر است. پایانبندی نیز با خصوصیات و سلیقه شخصی نویسنده رخ میدهد. در نهایت باید گفت: «سایه» اثری بود که من را بسیار به یاد آثار سینمای «نوآر» فرانسه انداخت. 0 1