معرفی کتاب جودی مریخی می شود اثر مگان مک دونالد مترجم محبوبه نجف خانی

افق
9786003531925
1399/2/27

مگر اخلاق جودی بدتر از این هم میشود؟
وقتش رسیده جودی اخم هایش را باز کند و لبخند بزند و با برادر کوچکش استینکی لاستیکی مهربان بشود.اما مگر میتواند یک روز کامل خوش اخلاق باشد؟چی؟یک هفته ی کامل؟البته با بافتنی انگشتی میتواند خودش را آرام کند و فکرش را از غرغر و بداخلاقی دور کند؛ولی بافتنی انگشتی هم سختی های خودش را دارد...
مگان مک دونالد نوشته اش را در سن 10 سالگی و در روزنامه ی مدرسه اش منتشر کرد.او از آن زمان تا امروز حدود بیست و پنج کتاب برای کودکان نوشته که ماجراهای آن ها را اغلب از خاطرات دوران کودکی اش الهام گرفته است.وقتی مگان دختر بچه بود،مجموعه ای از حشرات پوست زخم های خشکیده و کله های عروسک داشت.

لیست‌های مرتبط به جودی مریخی می شود

نمایش همه

پست‌های مرتبط به جودی مریخی می شود

جودی دمدمی این بار در جلد  ۱۱ مهمان خانه های ما می شود.
جودی دمدمی شخصیتی جذاب در کتابی جذاب است که مخاطبین نونهال و نوجوان زیادی را می تواند به خود جذب می کند و خواننده های خود را می تواند هر لحظه هیجان زده و مشتاق به ادامه داستان کند. اگر به دنبال مجموعه‌ای کوتاه ولی بامزه و هیجان انگیز هستید مجموعه «جودی دمدمی» را به شما پیشنهاد می کنم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

من اصلا فکرشو نمیکردم که یه روز از کتاب جودی دمدمی تحت تاثیر قرار بگیرم!
جودی داره سعی میکنه یک هفته خوش اخلاق باشه، برای اینکار از بقیه میپرسه که چ جوری خوش اخلاق و‌ خوشحالن،وقتایی که خییلی ناراحته هم باز قرارشو با خودش نمیشکنه و میگه من رقیب خودم!
برای کنترل خشم و عصبانیتش فهمیده که باید چیکار کنه و در آخر میفهمه که برای خوش اخلاق بودن لازم نیست شبیه بقیه بشه، شبیه بقیه شدن فقط بیشتر عصبانی و ناراحتش می‌کنه، جودی یاد میگیره بهترین ورژن خودش باشه، نه نسخه تقلبی از ی نفر دیگه!
در طول این تغییرات همش بقیه با اون چیزی که قبل بوده مقایسش میکنن، این جیزیه ک ما تو اطراف خودمون هم میبینیم، اکر کسی داره تغییر میکنه و داره تلاش میکنه آدم بهتری باشه، لازم نیست همش بهش بگین او چیشده یا آفتاب از کدوم طرف درومده یا از این قبیل!! لطفا اگر کمک نمی‌کنین حداقل ساکت باشین و چیزی نگین! مرسی اه!
پ.ن: این کتابیه که حتما در آینده بچه هامو تشویق میکنم که بخوننش.!