نخسایی ها

نخسایی ها

نخسایی ها

4.3
5 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

10

خواهم خواند

2

شابک
9786222851804
تعداد صفحات
128
تاریخ انتشار
1401/8/1

توضیحات

        زندگی و شهادت پهلوان شهید مدافع حرم؛ سجاد عفتی
کتاب «نسخایی‌ها»روایت زندگی و شهادت شهید مدافع حرم سجاد عفتی با نام جهادی ابراهیم است که پس از پشت سر گذاشتن یک زندگی پر فراز و نشیب، بخصوص در سنین نوجوانی و جوانی در سال 1394 در حلب سوریه شهد شهادت می‌نوشد.
«نسخایی‌ها» از حضور شهید در درگیری‌های سال 88 آغاز شده و سپس با روایت زن خبرنگاری که در همان ایام با شهید مواجهه داشت، به گذشته می‌رود. دوران کودکی و نوجوانی سجاد آکنده از تلخ و شرین‌های طنزآلود است؛ اما به تدریج زندگی روی دیگر خود را نیز به سجاد نشان می‌دهد تا در بدو جوانی از او یک نخسایی (نیروی خودجوش سپاه اسلام) بسازد.
کتاب تلاش دارد علاوه بر معرفی شهید، گروه بسیجیان موسوم به نخسایی‌ها را نیز به مخاطب بشناساند. گروهی چند ده نفره که با دشواری‌های بسیار و ناگفته، خود را به معرکه‌های نبرد سوریه و عراق می‌رساندند تا در مصاف جان و جهاد حاضر شده و آرزوی شهادت را در هر بادیه و دامن‌های جستجو کنند.
      

لیست‌های مرتبط به نخسایی ها

یادداشت‌ها

          کتاب «نسخایی‌ها»روایت زندگی و شهادت شهید مدافع حرم سجاد عفتی است که در سال 1394 در حلب سوریه به فیض عظمای شهادت می‌رسد.
«نسخایی‌ها» از حضور شهید در درگیری‌های سال 88 آغاز شده و سپس با روایت زن خبرنگاری که در همان ایام با شهید مواجهه داشت، به گذشته می‌رود.
اولین بار بود کتابی در باب شهدا می خوندم که روای کتاب در جبهه مقابل با شهید و تفکراتش بود و خوب به نظرم خود این مطلب یک نشانه‌ است از حیّ بودن یک شهید.. همان وعده‌ای که خداوند در قرآن به پیامبرش می دهد؛ « (ای پیامبر!) هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.» است.
به همین خاطر این کتاب رو می شه به هر قشر و روحیه‌ای توصیه کرد.
نویسنده خیلی خوب تونسته کشش لازم برای مطالعه کتاب و احساسات رو در کتاب قلم بزنه و همین‌طور باعث تبیین و تشریح مسائل مربوط به حوادث و اتفاقات سوریه و در نهایت معرفی کامل و جامع گروه بسیجیان موسوم به نخسایی ها شود.
و در پایان به قول نویسنده؛
سجادها هر جای دنیا بودند روی سر حلوا حلوا می‌شدند و نامشان قهرمان ملی بود و در تاریخ می‌درخشیدند. اما هنوز بعد از چند سال که از غلتیدن در خون خودشان گذشته، مردم چیزی از نام و رسمشان نشنیده‌اند.
به عنوان پیشنهاد از طرف یک مادر دغدغه‌مند هر کدام از ما اگر از امروز شروع کنیم به شناساندن این شهدای گمنام به بچه‌مون یا اطرافیانمون مطمئنا روزی خواهد رسید که گمنام نخواهند بود پس به اندازه وسعمان برای شناساندن این شهدا قدم برداریم.
        

3