پیرو فروچی و 1 نفر دیگر
4.0

ناشر
نشر نی
1399/8/19

با زندگی در کنار بچه ها همه چیز رنگ و بوی دیگری می گیرد، زیبایی، عشق، معصومیت، بازی، درد و حتی مرگ.بچه هایمان به ما چه می آموزند؟ کتاب سحرآمیزی ست مملو از شوخی های جالب. این کتاب به ما نشان می دهد که اگر دست از شنیدن و آموختن برداریم، هر لحظه بودن در کنار بچه ها می تواند فرصتی بی نظیر برای تغییرکردن و رشد به ما بدهد.پیرو فروچی روان درمانگر معتبر ایتالیایی معتقد است سفر پدرومادری راهی ست به سوی تحول و تکامل، توالی تجربیاتی که می تواند ما را غنی کند، تجربه ای که هیچ درس و دانشگاه و کتابی نمی تواند در ما پدید آورد.چیزی که باعث تمایز این کتاب از دیگر کتاب های روانشناسی درباره ی بچه ها می شود این است که فروچی در پی معادلات معمول روابط بچه ها و پدر و مادرها نیست و نمی خواهد به ما یادآوری کند چه نکاتی را باید به بچه هایمان بیاموزیم بلکه به آینه ای که بچه ها جلوی روی بزرگترها می گیرند نگاه می کند و می کوشد به خودانگیختگی و آگاهی اخلاقی دست یابد و در نهایت به اصلاح خود و رفتارهای نادرست ناخودآگاهش می رسد.مهسا ملک مرزبان متولد سال 1353 و فارغ  التحصیل رشته ی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد است. از سال 1374 ترجمه را با همکاری با مطبوعات از جمله فیلم ویدئو، هفته نامه ی مهر، روزنامه ی زن و غیره شروع کرد و در 1376 اولین کتابش به نام فانی و الکساندر نوشته ی اینگمار برگمن در مجموعه ی صد سال سینما، صد فیلمنامه ی نشر نی منتشر شد.

لیست‌های مرتبط به بچه هایمان به ما چه می آموزند؟ درس هایی درباره لذت زندگی، عشق و هشیاری

یادداشت ها