معرفی کتاب نام باد اثر پاتریک راتفاس مترجم مریم رفیعی

نام باد

نام باد

پاتریک راتفاس و 1 نفر دیگر
4.5
24 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

44

خواهم خواند

7

ناشر
بهنام
شابک
9786007132234
تعداد صفحات
328
تاریخ انتشار
1395/3/17

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        
بیا فرض کنیم من در مرکز جهان قرار دارم. بیا داستان هاى کسل کننده رو بى خیال شیم: ظهور و سقوط امپراتورى ها، حماسه ى قهرمان ها، نغمه هاى عشق هاى تراژیک. بیا عجله کنیم و به تنها داستانى بپردازیم که اهمیت داره. داستان من. اسم من کوئوته...

کوت کیست؟ مهمانخانه دارى که به همراه دستیارش باست در شهرى کوچک مهمانخانه ى ویستون را اداره مى کند، مهمانخانه اى که مشترى چندانى ندارد و اتفاق هیجان انگیزى نیز در آن نمى افتد...

تا این که یک روز وقایع نویس از راه مى رسد و کوت مجبور مى شود نه تنها جانش را نجات دهد و اتاقى در اختیارش بگذارد، بلکه داستان زندگى اش را نیز در سه روز براى او تعریف کند؛ داستان زندگى "کوئوت"، مرد جوان و بااستعدادى که به مشهورترین و نامدارترین جادوگر زمان خود تبدیل مى شود.

نام باد شرح ماجراهایى است که قهرمان داستان ما در روز اول تعریف مى کند.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به نام باد

لیست‌های مرتبط به نام باد

داستان دو شهرآبشار یختصویر دوریان گری

خدانگهدار، هزار و چهارصد و سه!

66 کتاب

خب... وقتشه ببینم چقدر خوندم امسال... پیتر پن و داستان دو شهر رو از انتشارات دیگری خوندم... (پیترپن قدیانی و داستان دو شهر‌ افق) و خب بهترین‌ها هم که ...🥲 نامِ باد و کوئوت عزیز😁، شاه‌دزد، سیپیو و رفقاش که دلم براشون تنگ می‌شه:)💔 آبشار یخ و سولویگ و همراهانش که تا ابد دوستشون خواهم داشت🥲، بازی تاج و تخت و دسیسه‌چینی‌ها، و استارک‌های دوست داشتنی، راب، جان ‌که در حقش ظلم شد، آریا و ادارد...😭💔 حتی دنریس... که البته باید بگم سریالش رو هم دیدم و تنها سریالی بود که کامل شد... و علیرغم اینکه خیلی‌ها با کتابش حال نکردن، جز بهترین‌ها بود برای من!🥲 ربکا و مندرلی که بخشی از قلبم میون اتاق‌های بسیار اون عمارت بزرگ مونده... سایه‌ی باد و گورستان کتاب های فراموش شده و خولین کاراکسی که سرگذشتش هنوز باعث می‌شه قلبم بگیره:) دنیل، بئاتریس، کتابفروشی سمپره و خیابان‌های بارسلون... نارنیا و دنیای جادویی‌ش و کمد ... و چهار خواهر و برادر و کایرپاراول! ... مهمان دراکولا و فضای گوتیک و زیبایی که داشت... بارتیمیوس؛ و شهر لندن و کیتی و ناتانیل که دلم همیشه براشون تنگ می‌شه و حس می‌کنم دوباره پیششون برمی‌گردم و داستان عجیبشون رو باز هم می‌خونم... قصه‌های همیشگی، دوقلوهای بیلی و قصه‌های پریانی که همیشه دوستشون خواهم داشت... و این دومین باری بود که می‌خوندمش و قطعا باز هم می‌خونمش... کانر و گلدی‌لاکس عزیزم🥲🥲 آخرین روز خانم بیکسبی و اون همه هیجان و استرس... و هابیت خوانی‌ش برای شاگردهاش... زیبا صدایم کن و زیبایی که دلش می‌خواست با پدرش خوشحال زندگی کنن... داستان دو شهر؛ و شخصیت‌های خاکستری‌ش... انتقام، سیدنی کارتن... نیکلاس نیکلبی و اون همه بدبختی‌ای که تحمل کرده و دلم براش کباب شد..🥲 و عقل و احساس، و جین آستینی که در پردازش شخصیت‌هاش کم نمی‌ذاره، الینور و ماریانی که هنوز پایان داستانشون برام عجیبه... مانولیتوی عزیزم و مامان عجیب غریب و دست به کتکش...😂 بچه‌های خانم پرگرین؛ و ماجراجویی‌هاشون، جیک، اما، میلارد، اینوک، و ... سیلماریلیون، و سرزمین میانه‌ای که تاریخچه‌ای شگفت‌آور داشت... ارباب‌حلقه‌ها، یاران حلقه و نوروز ۱۴۰۳ و زمستونش که باهاشون سفر کردم... سم و آراگورن عزیز... پیتر پن و رویاهای کودکی‌ ای که فراموش شدن... دوریان گری، مردی که زیبا بود؛ ولی نه از درون... و همه و همه‌ی این‌ها، سال ۱۴۰۳ من رو تشکیل دادن. از همه‌ی این شخصیت‌ها ممنونم که باعث شدن توی روزهای مزخرف هزار و چهارصد و سه دووم بیارم!... و آره خلاصه؛ کتاب‌های امسال عجیب و خاص بودن. و دلم برای این کتاب‌ها تنگ خواهد شد. و انشاءالله که سال ۱۴۰۴ به شدت بهتر خواهم خوند...🙂 راستی گفتم حدود پنجاه تا کتاب هم خریدم ؟😁😁

17

چرخ زمان ۱کارآموز آدمکشیکارآموز آدمکشی

فانتزی‌های حماسی، والا.

12 کتاب

فانتزی والا و فانتزی حماسی زیرشاخه های ادبیات فانتزی هستند که در جهان های خیالی اتفاق می افتند. فانتزی والا، که اغلب با موقعیت آن در یک دنیای "ثانویه" جایگزین و تخیلی مشخص می شود، از فانتزی خفیف که در دنیای واقعی یا "اولیه" با عناصر جادویی روایت می شود، متمایز است. جهان های فانتزی والا معمولاً مجموعه ای از قوانین، جغرافیا و تاریخ خاص خود را دارند. به عنوان مثال می توان به J.R.R. سرزمین میانه تالکین در "ارباب حلقه ها" و شش دوک نشین رابین هاب در "سه گانه Farseer". در همین حال، فانتزی حماسی معمولاً به داستان‌هایی اطلاق می‌شود که با مقیاس بزرگ، شخصیت‌های گسترده، و مضامین فراگیر خوب در مقابل شر مشخص می‌شوند. اصطلاح «حماسه» در این زمینه به حماسه‌های سنتی ادبیات نیز اشاره می‌کند که اشعار داستانی بلندی در مورد اعمال قهرمانانه هستند. به عنوان مثال، مجموعه «کتاب سقوط‌کنندگان مالازان» یا «درگذشتگان مالازان» و یا «مرده‌نامه‌ی مالازان» به خاطر جهان‌سازی گسترده و روایت‌های پیچیده‌اش شناخته می‌شود، داستان‌های متعددی را در یک بازه زمانی بزرگ پیوند می زند و به مضامین بزرگ می‌پردازد. در حالی که هیچ تعریف واحدی وجود ندارد که تمام فانتزی های عالی و حماسی را در بر بگیرد، این اصطلاحات عموماً برای توصیف داستان هایی استفاده می شوند که دامنه وسیعی در زمینه، شخصیت و مضمون دارند و اغلب بر تلاش های بزرگ یا کارهای مهمی مانند سفر به موردور تمرکز می کنند. «ارباب حلقه ها» یا تلاش برای بازگرداندن اژدهاها به جهان در «سه گانه Farseer». 1. The Lord of the Rings by JRR Tolkien 1. ارباب حلقه ها نوشته جی ار ار تالکین 2. A Game Of Thrones by George RR Martin 2. بازی تاج و تخت نوشته جرج ار ار مارتین 3. The Name of the Wind by Patrick Rothfuss 3. نام باد نوشته پاریک راتفوس 4. The Way of Kings by Brandon Sanderson 4. طریق شاهان نوشته براندون سندرسون 5. Gardens Of The Moon by Steven Erikson 5. باغ های ماه نوشته استیون اریکسون 7. Assassin's Apprentice by Robin Hobb 7. کارآموز آدمکشی نوشته رابین هاب 8. The Eye of the World by Robert Jordan 8. چرخ زمان نوشته رابرت جردن

13

یادداشت‌ها

روشنا

روشنا

1403/5/17

کتاب اول:
          کتاب اول: نام باد، جلد دوم
در این جلد، کوئوت به دانشگاه میره و به آرزوی کودکیش میرسه. تمام کتاب شرح ماجراهای دو ترم در دانشگاه است. اتفاقات این جلد خیلی بامزه و خوب بود. 😂
تنها نقطه ضعف کتاب اینه که کوئوت زیادی بااستعداد و خوبه. شاید بهتر بود هر از گاهی یه شکستی هم می‌خورد. 
دوست داشتم درمورد کتاب فانتزی، اطلاعات بیشتری داشتم و نقد تخصصی‌تری می‌نوشتم، ولی ندارم و به همین اکتفا میکنم که بگم مدت‌ها بود در انتظار چنین کتابی بودم :)

❗خطر فاش شدن داستان (اسپویل):
چرا این عکس رو گذاشتم؟ چون یکی از قشنگ‌ترین تیکه‌های کتاب بود 😂 خیلی خوشم اومد که کوئوت از بالا پرید 😁 ولی فکر می‌کردم الودین بگیرتش و در ضمن، فکر می‌کنم الودین از تصویر عکس هم کمی خوش‌تیپ‌تر باشه. 
+ نمایشی که کوئوت در کلاس استاد هیم اجرا کرد هم عالی بود 😂
+ از شجاعتش برای مقابله با آمبروز هم خیلی خوشم میاد.

در کل کوئوت شبیه به الگوهای من در دوران کودکیه :) پیتر بل، تام سایر، آنه شرلی، جودی آبوت، هری و رون و هرمایونی، جیمز و سیریوس، اخیراً جارون و اکنون کوئوت هم بهشون اضافه شد. 😌
        

32

بسم‌الله‌ا
          بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

بخش دوم جلد اول رو دوست داشتم.
این بخش درباره‌ی دانشگاه رفتن کوئوته، و به آرزویی که در کودکی داشت، بالاخره می‌رسه!
کوئوت شخصیت عجیبی بود. کلا شخصیت پردازی های این کتاب رو دوست داشتم. 
ولی، یه مشکل اساسی داستان از‌ نظرم اسامی به شدت زیاد و موضوعات پیچیده‌ی مربوط به درس‌های کوئوت بود که توضیح چندان زیادی درباره‌شون داده نمی‌شد!
ولی غیر از اون‌ها، نوع روایت داستان رو خیلی دوست داشتم. خیلی خیلی. در واقع قلم راتفوس خیلی‌ جذاب بود. و اینکه وقتی وقایع‌نویس دست از نوشتن برمی‌داشت، حس می‌کردم منم توی اون مهمون‌خونه و در حال گوش دادن به داستان بودم. و انگار یه شوک ناگهانی بهم وارد می‌شد، چون داستان گذشته قطع و به زمان حال برمی‌گشت.  واقعا اینطوری بود که با خودم می‌گفتم: فقط یه فصل دیگه!
با وجود دنیا پردازی عجیب و غریب پیچیده‌ش، که متاسفانه توضیحات کمی راجع به عناصر تخیلی اون دنیا داده بود، از صحنه‌پردازی‌ها خوشم اومد. 
و فکر نمی‌کردم توی این کتاب مجبور باشم استادهای رومخ و بچه‌قلدرهای نوجوون زورگوی پولدار رو تحمل کنم و فکر می‌کردم قراره از خوندن تجربه‌های کوئوت توی آرشیو لذت ببرم، که استاد هیم و آمبروز عزیز (خیلی عزیز☺) از راه رسیدن.
یه بخش‌هایی‌ش خیلی خوب بود. مخصوصا اونجایی که کوئوت سر کلاس هیم درس داد. موقع خوندنش می‌خندیدم!😂 خیلی خیلی خوب بود. و جواب دادن‌هاش به آمبروز که خیلی عالی‌تر بود.

و خب ترجمه‌ش خوب بود. یعنی به نظر من خوب بود. ترجمه‌ی آذرباد رو نخوندم، نمی‌دونم چجوریه. ولی ترجمه‌ی نشر بهنام خوبه و به نظرم اگه حق کپی‌رایت هم داشت، خیلی عالی می‌شد.
نظر مفصل‌تری برای بخش آخرش میذارم:))

پ‌.ن: موفق شدم کل شب رو بیدار بمونم و تمومش کنم. و این کتاب یکی از عبادت های‌ من در سحرگاه ماه رمضان بود 😂 
پ.ن۲: به نظرم این عکس حس کتاب رو تا حد خوبی نشون میده. 
        

25