2.9

9786001821943
1398/9/4

سال 2034 است.از حوادث وادنخا و ماموریت آرتیوم و همراهانش که به نابودی موجودات تاریکی و زیستگاه شان منفجر شد.یک سال سپری شده است.
در آن سوی دیگر مرو.ساکنین ایستگاه سواستوپولسکایا روزانه در حال دست و پنجه نرم کردن با تهدیدات و مشکلات جور واجور هستند.سرنوشت ایستگاه شان به محموله ی مهمای است که رو به اتمام است.مفقود شدن کاروان های عازم به ایستگاه شان و قطع شدن خطوط ارتباطی با ایستگاه های دیگر هرچه بیشتر از قبل آن ها را به آستانه ی نابودی نزدیک کرده است.
برای حل این مشکلات،گروهی کوچک به ماموریت اعزام میشوند:احمد جوان،هومر پیر که رویای ادیب شدن و جاودانه کردنبخشی از تاریخ را که خود در آن زندگی میکند در سر دارد و در آخر شکارچی که زمانی در میان موجودات تاریکی گم شده بود ولی اکنون با هویتی جدید و غیر منتظره و به جمع انسان های مترو بازگشته است.در طول سفرشان،ساشا،دختر مردی تبعید شده قبلا فرماندهی یک ایستگاه را بر عهده داشته،به آنها ملحق میشود.
با کشف آثار یک بیماری مرگبار که در صورت گسترش یافتن،امنیت کل ساکنین مترو را به خطر خواهد انداخت،ماموریت این گروه کوچک وارد فاز جدید و حیاتی میشود و در صورتی که در انجام آن با شکست مواجه شوند،قربانیان ناکامی شان دیگر به ساکنین سواستوپولسکایا محدود نخواهد شد...

لیست‌های مرتبط به مترو 2034

پست‌های مرتبط به مترو 2034

niyayesh

1403/3/27

داستان درمورد سیستم متروی مسکو هست که بعد از جنگ اتمی، پناهگاه انسان شده. در جلد اول داستانی جذاب رو دنبال می‌کنه که شخصیت اصلی اون، پسری 24 ساله به اسم آرتیومه که توسط مردی به اسم شکارچی ماموریتی می‌گیره تا اشتباه گذشته‌ش رو جبران کنه. توی کتاب اول، فضاسازی، توصیف احساسات و چینش اتفاقات خیلی متن رو گیراتر و پر کشش‌تر کرده بود. هر لحظه از کتاب، آرتیوم با چالشی رو به رو می‌شد که به فکر وادارش می‌کرد. اما داستان در متروی 2034 طور دیگری دنبال می‌شد. همزمان چند خط داستانی با زمان‌های متفاوت دنبال می‌شد تا در جایی با هم تلاقی می‌کردند. پرش‌های میان زاویه‌ دیدهای مختلف باعث گیج شدن من  شدند. داستان با شخصیت شکارچی همراه بود و تا صفحه‌های آخر گره داستان که کشمکش‌های درونی شکارچی بود، مشخص نمی‌شد. در طی داستان، نویسنده سرنخی از حالات درونی شخصیت نمی‌داد و انگار القا می‌شد که من مخاطب این شخصیت رو نمی‌شناسم و باید تمامی رفتارهاش رو بپذیرم، چون نویسنده بیشتر از خواننده اطلاعات و شناخت داره. در نهایت دلیل تمام رفتارها رو در صد صفحه آخر فاش کنه. همچنین در داستان شخصیت‌هایی وجود داشتند که حضورشون و حذفشون و رفتنشون غیرضروری بود و اهدافی داشتند که برای یک انسان  در الویت اول نبود، اما مصمم به دنبال محقق کردنشون بودند. پایان کتاب، منطقی و به درستی رقم خورد، اما در مقایسه با کتاب اول، شخصیت پردازی و شخصیت سازی خوبی نداشت. خط داستانی، علاوه بر این‌که از پرش‌های زیادی برخوردار بود، اتفاقات غیرضروری زیادی داشت. و در آخر کتاب، نسبت به جلد اول خیلی ضعیف‌تر نوشته شده بود و در ترجمه به فارسی، حذفیات و معادلسازی‌های زیادی (سانسور) داشت که گاهی داستان رو گنگ می‌کرد.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.